Clephar ß white Illuminating Serum

Heb jij last van pigmentvlekken als gevolg door de zon, pilgebruik of zwangerschap? Dan heb ik nu een goed product voor je!

Zelf had ik jaren last van pigmentvlekken. Met name op mijn voorhoofd. Vreselijk vond ik het. Pas toen ik stopte met de pil, verdwenen ze. Maar in de zomer blijf ik er gevoelig voor. Er zijn heel wat producten op de markt die pigmentvlekken verbleken. Maar niet eerder kwam ik een product tegen dat ook belooft dat je huidige pigmentvlekken verdwijnen. Dat product is het Clephar ß white Illuminating Serum. Toegegeven, ik was wat sceptisch. Dus sprak ik er uitvoerig over met Jean-Paul Goossens, directeur Premium Beauty Group. Hét bedrijf achter Clephar Dermatocosmetica in Nederland.

Vertel eens wat meer over het product! Bestaande vlekken oplichten en nieuwe voorkomen geloof ik, maar verwijderen kan toch niet?
“Veel producten gericht op hyperpigmentatie bevatten enkel vitamine C. Hartstikke goed, maar dit ingrediënt zorgt er alleen voor dat je pigmentvlekken lichter worden en werkt dus oppervlakkig. Het ß white- Illuminating serum werkt veel dieper. Het serum bevat ß white peptide, het organische zuur Sepi-White en een hoge dosis gestabiliseerde variant vitamine C.

Deze drie ingrediënten zorgen ervoor dat de transport-en werksystemen veel dieper kunnen gaan dan andere producten. Wij vinden duurzaam belangrijk. Wij willen niet het probleem op de korte termijn oplossen door alleen het bleken van pigmentvlekken, maar vinden het belangrijk dat de huid weer in de normale conditie komt en kijken dus naar de langere termijn”.

ClepharBwhiteserum

Maar heb je dan alleen aan het serum voldoende?
“Dat ligt eraan. Ben je net als jij gevoelig voor pigmentvlekken en wil je je richten op het voorkomen ervan, dan kun je volstaan met alleen gebruik van het serum. Uiteraard in combinatie met een goede dag-en nachtcrème met hoge SPF erin.

Heb je echter flink veel pigmentvlekken in je gezicht dan heeft alleen gebruik van het serum geen nut. Dan geldt een veel strenger regime. Naast het serum is er ook de ß white crème. Deze crème bevat SPF 30. Deze twee producten moet je consequent dagelijks gebruiken, het hele jaar door. Daarnaast is eens per 6 weken de ß white Illuminating treatment in één van onze salons een must. We boekten al mooie resultaten met klanten die zich ook daadwerkelijk aan dit strenge regime hielden”.

Als je dit product gebruikt, ben je dan voldoende beschermd? Of moet je nog een aparte zonnebrandcrème gebruiken?
“Zon is de grootste veroorzaker van huidveroudering en huidkanker. Vandaar dat UVA-bescherming in producten zo belangrijk is en in alle producten van Clephar zit. Het bijzondere aan Clephar is dat de UVA ultra bescherming die in onze producten zit je voor 90% bescherming biedt. Dat is de hoogst haalbare UVA-bescherming.

Het ß white Illuminating Serum bevat SPF 15 UVA-Ultra, de crème SPF 30 UVA-Ultra. Met een SPF 30 ben je voor ca. 97% beschermd tegen UV-B straling gedurende 2 uur. Daarna moet je echt je huid beschermen met een zonnebrand. Dat geldt natuurlijk helemaal als je echt naar het strand gaat of volop met je gezicht in de zon zit op een terras. Dan volstaat de SPF in je skincare of make-up niet en moet je echt een zonnebrandproduct gebruiken”.

ClepharHydraMatte

Mijn ervaring
En dan wil jij tot slot van mij natuurlijk weten wat ik van het product vind. Ik vind het een fijn serum, lekker zacht. Anders dan dat ik gewend ben. De substantie is namelijk wat voller, crèmiger dan de meeste serums. Ik gebruik het serum in combinatie met de MLV- Hydra Matte crème van Clephar. Een super fijne gel-crème gericht op hydratatie. Deze combi aan producten werkt voor mijn droge tot normale huid heel goed.

Ik gebruik het Clephar ß white Illuminating Serum nu 1,5 maand en ik heb nog geen pigmentvlekken. Omdat de zomer nog in aantocht is, is het nog vroeg om er al conclusies aan te verbinden maar ik ken het merk en geloof in hun producten. Ik houd jullie op de hoogte!

Meer informatie over Clepar? Bekijk eens de website.

Deel deze blog: