Mustvisit: Gypset

Even onder Breda ligt het dorpje Ulvenhout. In de Dorpsstraat zit echt een mega leuke boetiek: Gypset. Opgezet en gerund door de 33-jarige Tineke en al 7 jaar een begrip in de omgeving.

Gypset heeft een fantastisch merkenaanbod met net dié toffe items, aparte accessoires en leuk, gastvrij personeel. Het is echt een pareltje in de omgeving! Een beetje fashionista vindt het een ritje naar Ulvenhout wel waard.

20170520_114031  20170520_111524

Je vindt bij Gypset o.a. een mix van Franse (Des Petit Hauts, IRO, Mes Demoiselles, Leon & Harper, Pomandere, Charlie Joe) en Scandinavische merken (By Malene Birger, Baum Pferdgarten, Ganni, Amatør).  Maar ook merken uit eigen land zoals de losse kraagjes van Idiot du Village en de lingerie en sleepwear van Love Stories. Daar word je blij van. Echt een topcollectie! De perfectie combi van hip & tijdloos.

Idiotduvillage

En dan heb ik het nog geen eens over de ruime collectie aan toffe sieraden. Oorbellen van Miccy’s en Coco Bonito, armbanden en kettingen van Petra Reijerink, (knoeperts! van) ringen van Flor Amazona. En wat ik ook heel tof vind, zijn de tassels. De wat? Tassels: statement kettingen met kwastjes. Die pimpen echt je meest saaie outfit op. Super leuk en lekker ’s zomers! Ik heb ze voor je op de foto gezet!

tassels    Miccys

Raak je zelf niet geïnspireerd door al het leuks, dan helpen de meiden in de winkel je wel. Onder het genot van een lekker kopje koffie even op je gemak alles passen. Daar hoef je niet een hele dag voor te stadten, maar kun je ook even voor naar de Dorpsstraat in Ulvenhout. Trek niet te hard met je auto op, want dan ben je het dorp weer uit 🙂

20170520_115042  FlorAmazone

Ik kwam er in ieder geval heel enthousiast vandaan. Niet alleen omdat ik zo goed geslaagd was, maar ook omdat ik vol inspiratie en een flinke wishlist naar huis ging. De vraag is dus niet of, maar wanneer jij naar Gypset gaat 🙂

Gypset

Deel deze blog: