Origins hydration boost

Zondag is dé dag voor een lekker masker. Andere dagen van de week komt het er vaak niet van. Bij voorkeur gebruik ik een hydraterend masker voor mijn wat droge, vochtarme huid op het moment. Je weet dat ik fan ben van sheet- en crèmemasks. Ik heb er nu een nieuwe favoriet bij: Drink Up Intensive, een overnight mask van Origins. Ik gebruik ‘m in combinatie met de Maskimizer van Origins. Een spray die je huid voorbereidt op het masker.

20170525_123907

Maskimizer
Origins bedacht de Maskimizer. Een spray op basis van zee-algen die je huid hydrateert, verzacht en optimaliseert om het resultaat van je masker te verbeteren. Het versterkt de werking van de ingrediënten van je gezichtsmasker en is een goede voorbereiding daarop.

Je sprayt de Maskimizer op je gereinigde huid. Spray ‘m wel van een afstandje en houd je ogen dicht, want het prikt echt in je ogen. De Maskimizer is een beetje vergelijkbaar met een water spray en werkt verkoelend op je huid. Ik vind ‘m persoonlijk naar kamille ruiken, geen vervelende geur dus! Als je teveel sprayt, wordt je huid vrij nattig en moet je het restant wel even in je huid deppen voordat je je masker aanbrengt. Je kunt dit product in principe onder elk masker gebruiken.

Origins

Drink Up Intensive
Het Drink Up Intensive Overnight Mask zorgt voor een enorme nachtelijke hydratatieboost. Het is een crèmig nachtmasker op basis van avocado en abrikozenolie om je huid intens te hydrateren. Het masker bevat ook Japanse zeewier om de barrière van je huid te herstellen en uitdroging en tekenen van huidveroudering te voorkomen.

Ik ben echt heel enthousiast over dit masker. Het is lekker vol en romig en ruikt heerlijk fruitig:-) Je hebt er niet veel van nodig om ’s ochtends wakker te worden met een super zacht en stralend huidje. Ik vind het het ideale masker voor op vakantie. Lekker na een dagje zonnen of tijdens een vliegreis als je huid toch al veel vocht verliest. Je huid krijg echt een enorme vochtboost door dit masker!

Ik vind de combi met de Maskimer fijn, maar enkel het masker is ook super! Het is naar mijn mening geen must om ze beide te gebruiken. Ik denk dat je huid ook al voldoende gehydrateerd wordt met alleen het masker.

Zowel de Maskimizer als het Drink Up Intense Overnight Mask zijn te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: