De leukste sieraden voor kerst

Nog maar twee weken en dan is het kerst. Waarschijnlijk ben je al druk in de weer met cadeaus kopen. En wat vraag je zelf? Ik vind een sieraad altijd een mooi kerstcadeau. Immers: jewelry is like potato chips, you can’t have just one 🙂 Hieronder vind je mijn favoriete sieraden op dit moment.

Imaï Bijoux
Die Fransen kunnen er niet alleen wat van qua mode maar ook wat sieraden betreft. Door Instagram ontdekte ik een paar leuke merken, waaronder Imaï Bijoux. Sinds kort is er een winkel in Parijs, maar ze hebben ook een webshop. Imaï Bijoux verkoopt echt fantastische armbanden, ringen, oorbellen en kettingen. Ik heb zelf al een mooie armband en ring op het oog. Op dit moment is het de trend om een ring om je wijsvinger te dragen. Ik vind het er tof uit zien.

Gas Bijoux
Het merk Gas Bijoux ontdekte ik toen ik in Zuid-Frankrijk op vakantie was. Ik was gelijk enthousiast toen ik dit merk in een boetiek zag. De armbanden vind ik zelf het leukst. Apart en tijdloos. Ik heb al een mooie ketting en oorbellen van dit merk, dus zo’n armband kan er nog wel bij 🙂

Just Franky
Gepersonaliseerde sieraden zijn al een tijdje hot. De tweelingzussen Anne en Esther Vedder zijn de bedenkers van het leuke merk Just Franky. Ze verkopen echt gouden kettingen, ringen en armbanden. De ontwerper is eigenlijk de klant. Je kunt namelijk zelf aangeven of je als hanger aan je ketting een (koos)naam, mooi woord, een bijzondere datum of bijvoorbeeld een symbool wilt. Zelfs een tekeningetje van je kind is mogelijk! Persoonlijker kan bijna niet.

Minitials
Minitials staat vooral bekend om de gouden kettinkjes met letters. Presentatrice Nicolette van Dam draagt bijvoorbeeld LL en KK, de initialen van haar dochters Lola-Lilly en Kiki-Kate. Ook al zie je de kettingen al een tijdje en wordt er veel nagemaakt, de echte Minitials blijven het leukst. Vooral een letter samen met een klein diamantje eraan!

Deel deze blog: