Getest: maskers dr. Brandt en Glam Glow

Het merk Glam Glow heeft sinds kort een nieuw masker: Flashmud Brightening Mask (oranje). Ik was natuurlijk hartstikke nieuwsgierig. Ook naar het zuurstofmasker van de Amerikaanse dermatoloog dr. Brandt. Van parfumerie Douglas in Roosendaal kreeg ik beide maskers om te testen.

Oxygen Facial Flash Recovery Mask- dr. Brandt
Geen dubbele espresso meer na een vermoeiende en stressvolle dag, maar het Flash Recovery Mask van dr. Brandt. Binnen no-time zorgt dit zuurstofmasker voor een uitgeruste, heldere huid en een betere hydratatie.

Je brengt dit masker aan op een vochtige, gereinigde huid. Het is een witte substantie, die direct gaat bruisen en schuimen. Heel apart! Het kietelt een beetje, dat betekent dat ie intrekt. Het is de bedoeling dat je ‘m kort laat intrekken, 3 tot 5 minuten. Daarna was je ‘m af met lauwwarm water. Het masker ruikt lekker en geeft je huid gelijk een mooie glow. Handig als je weinig tijd hebt dus! Het masker geeft het beste resultaat als je het drie keer per week gebruikt.

Flashmud Brightening Mask
Eerder al testte ik de maskers van Glam Glow. Sinds kort is er een nieuw masker van dit merk: Flashmud Brightening Mask. Een masker geschikt voor alle huidtypen en zowel voor mannen als vrouwen. Nieuwe ingrediënten zorgen voor een boost tegen oneffenheden (acetyl glucosamine en niacinamide), een stralende (diamantpoeder) en gelijkmatige uitstraling (plantenextracten).

Het is een beige, dunne substantie met kleine korreltjes erin. Je brengt ‘m aan op een droge huid met ronddraaiende bewegingen, zodat je van te voren je huid scrubt. Daarna laat je ‘m 20 minuten op je gezicht zitten. Je voelt dat het masker iets doet. Hij wordt een klein beetje hard. Na 20 minuten spoel je ‘m af met lauwwarm water. Je huid ziet er echt stralend uit en gloeit nog een beetje na. Het advies is om ook dit masker drie keer per week te gebruiken.

Als ik een keuze moet maken tussen deze twee maskers, dan kies ik voor de Oxygen Facial van dr. Brandt. Deze is het meest zacht voor mijn huid en je hoeft ‘m maar kort te laten zitten 🙂 De maskers zijn te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: