Diorific Vernis Christmas 2015

Dior heeft echt een fantastische make-up collectie voor kerst: State of Gold. Matte lipsticks in prachtige gouden hulzen, oogschaduw in mooie kleuren en (letterlijk) schitterende nagellak!

Ik was al fan van Dior nagellak en schreef al eens over de klassieker 999 Rouge. Voor de State of Gold collectie zijn speciale flesjes nagellak ontworpen. Kleine bolletjes met –hoe kan het ook bijna anders- een gouden dop. En het handige platte borsteltje, kenmerkend voor de Dior nagellak. Het brengt echt heel gemakkelijk aan. Twee laagjes en het blijft zeker 4 dagen goed zitten. Zelfs als je veel met je handen in het sop zit. Lees: afwast (ja, ze bestaan nog), ramen zeemt (favoriet!) en de badkamer schoonmaakt (tja…).

De nagellak (Diorific Vernis) is er in 5 kleuren: 227 Gris-Or, 001 State of Gold, 454 Secret, 951 Passion, 991 Mystère.

Ik heb zelf 991 Mystère. Een prachtige dieprode kleur. Geheel in de stijl van de feestdagen is er de 001 State of Gold. Een glitterlak die je als topcoat over de andere lakjes heen kunt gebruiken, of alleen voor een extra feestelijke look! 454 Secret is een frisse roze kleur. Niet echt iets voor de kerst, maar een mooie kleur om alvast aan te schaffen voor het voorjaar! De 951 Passion is een klassieke rode kleur, en de 227 Gris-Or mooi metallic grijs. De flesjes kosten 27 euro per stuk en zijn onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: