Mooie lingerie en homewear voor kerst

Lingerie en homewear (klinkt gezelliger dan huispak :-)). Ik vind dat typische kerstcadeaus. Net zoals parfum en sieraden.

Ik ben van mening dat je bh moet matchen met je slip. Het hoeft niet altijd van hetzelfde merk te zijn. Bij een mooie zwarte kanten bh, kan ook gewoon een zwart broekje. Maar alsjeblieft, trek er geen huidkleurige slip bij aan! Stel je voor dat je een ongeluk krijgt en bij dokter McDreamy op de operatietafel terechtkomt. Een paar kapotte kniekousen erbij en het galmt van de lach in de operatiekamer.

Love Stories
Er is één uitzondering op de regel voor het matchen van je lingerie en dat is het merk Love Stories. Bij dit superleuke merk is het juist de bedoeling dat je bh niet matcht met je slip. En toch hebben ze de ontwerpen zo gemaakt dat ze super leuk bij elkaar passen! Het enige nadeel is dat het bh’s zonder beugel zijn. Dus het merk is alleen leuk als je niet een te grote cupmaat hebt. Sinds kort zijn er ook leuke pyjama’s van dit merk.

Bots mode
Goede lingerie die lekker zit, is super belangrijk. Vaak kiezen mensen de verkeerde maat. De afgelopen twee jaar heb ik ook verschillende maten gehad: tijdens de zwangerschap, tijdens de stuwing (wow, daar kan geen borstvergroting tegenop), na de bevalling en nu. Ik schommel heen en weer qua maat. Heel belangrijk is het dan om lingerie te kopen in een goede lingeriezaak waar ze je kunnen adviseren. En dat is voor mij Bots Mode in Dordrecht.

Bij Bots Mode verkopen ze super mooie merken als Lou, Stella McCartney, Lovable en Implicite. Naast lingerie kun je er ook terecht voor leuke huispakken en pyjama’s. Die van Lords & Lilies en Pluto zijn echt super leuk en mooi. Volgend jaar komt er een webshop. Tot die tijd kun je op hun Facebookpagina terecht.

Perfectly Basics
Ik moet eerlijk bekennen dat ik graag in een huispak loop ’s avonds. Niet zo’n Roy Donders ding. Maar in ieder geval een lekkere én leuke broek. Want tja, er kan altijd onverwacht iemand langskomen. Bij Perfectly Basics verkopen ze fijne pyjama’s en homewear van onder andere Calvin Klein en Sunday in Bed. Zie je er toch een stuk gezelliger uit aan de ontbijttafel ’s ochtends! En sommige zijn zo mooi dat je derde kerstdag lekker in pyjama kunt doorbrengen 🙂

Deel deze blog: