Sunday lounge

Het weekend zit er weer op. Misschien heb je nu wel lekker vakantie. Of je moet nog werken tot aan kerst. In ieder geval is het nu nog even tijd om lekker te relaxen.

Ik doe dat ook! Met het boek Love x Style x Life van Garance Doré. Deze Franse blogger, illustrator én fotograaf woont in New York. Haar boek gaat over style, mode en beauty. Ik heb het boek al even in huis, maar ga er vanavond maar eens aan beginnen.

Het Starskin masker gaat in de herhaling. Vorige keer gebruikte ik ‘m verkeerd. Maar zelfs toen was ik al enthousiast. Na het gebruik van deze sheetmaskers is het echt alsof je bij de schoonheidsspecialiste bent geweest. Ik ben enorm fan! Vorige keer testte ik het Brightening Face Mask. Nu het Hydrating Face mask. Ik laat je snel weten hoe deze is.

Ik gebruik dagelijks lippencrème. Ik heb echt al super veel uitgeprobeerd, maar het meest favoriet is de Cold Cream van Avène. Super zacht en beschermend voor je lippen. Niet te plakkerig maar precies goed. Het lijkt wel alsof ik die tubes spaar, want overal in huis en in elke tas kom je zo’n tubetje tegen.

Tot slot smeer ik mij na het douchen lekker in met de bodylotion van Innocent by Thierry Mugler. Echt een super lekker poederachtige geur. Angel van Thierry Mugler vind ik persoonlijk wat te zwaar. Innocent is een lichtere geur. Echt heel lekker!

Zo, nu ga ik eens lekker met een kop thee op de bank zitten….in joggingbroek natuurlijk 🙂 Fijne avond!

Deel deze blog: