Starskin maskers

Tijdens mijn interview met Danie Bles vertelde zij enthousiast over de gezichtsmaskers van Starskin. Uiteraard was ik gelijk nieuwsgierig. Van parfumerie Douglas in Roosendaal kreeg ik een try out pakket met daarin het Brightening Face Mask en de Foaming Peeling Perfection Puff.

Foaming Peeling Perfection Puff
Als eerste testte ik het peelingsponsje. Dit is een schuimend sponsje dat je gemakkelijk over je hele gezicht haalt. Speciaal bedoeld om de dode huidcellen te verwijderen. Je kunt dit sponsje drie keer gebruiken. Een combinatie van alfahydroxyzuren, wortel-en broccoli-extract zorgen voor het rijke schuim. Ik vind het een fijn product.

Brightening Face Mask
Daarna probeerde ik het masker. Het is een zogeheten sheet masker, gedrenkt in een 30 ml krachtig, sterk geconcentreerd serum met kokosnoot sap.

Dom!
Het was wel even een ‘gepiel’ toen ik het masker uit het zakje haalde. Het zijn namelijk drie lagen en –echt weer iets voor mij- ik heb de verkeerde laag op mijn gezicht gelegd. Het leek net plastic dus ik dacht dat je die laag moest weggooien…niet dus! Nu snap ik ook waarom het masker niet zo goed op mijn gezicht bleef zitten. Ik leek net een spook. Maar, toch vond ik het masker super fijn.

Na 20 minuten verwijderde ik het masker en was mijn huid super gehydrateerd, stralend en gladder! Het lijkt net of ik bij de schoonheidsspecialiste ben geweest. Kortom: een topproduct! Kun je nagaan hoe enthousiast ik was als ik het masker op de goede manier had gebruikt 🙂

Net als bij de schoonheidsspecialiste 
De maskers van Starskin zijn nog maar sinds dit najaar in ons land te koop. Exclusief bij Douglas. Ze zijn vrij van parabenen en alcohol, en hypoallergeen. Naast verschillende gezichtsmaskers (ook één voor mannen) zijn er ook maskers voor je ogen, handen en voeten. Ze kosten EUR 9,95 per stuk. Een stuk goedkoper dan de schoonheidsspecialiste en je hoeft er de deur niet voor uit! Ik koop ze vanaf nu vaker, want ze zijn top!

Deel deze blog: