Leuke Sintkado’s

Sinterklaas is natuurlijk een kinderfeest. Maar ik ben net een groot kind -zeker in een boze bui- en ook gek op cadeaus. Meer dan een fles wijn zat er tot nu toe niet in mijn schoen. Maar het is natuurlijk nog geen 5 december. Mijn zoontje wordt binnenkort 1 jaar dus hij heeft nog geen benul van Sint en Piet. Wij vieren dit jaar dus geen Sinterklaas, maar jij misschien wel. Met lootjes en surprises. De hele (schoon)familie erbij. Gezellig…Ik heb wat leuke cadeaus voor je uitgezocht voor onder de 40 euro. Kun je op je lijstje zetten. Onder het motto: beter één leuk ding, dan allemaal onzin.

Boeken
Ik ben gek op thrillers. Hoe spannender en ‘zieker de geest’, hoe beter. Maar naast thrillers vind ik boeken over mode, bloggers enzo ook leuk. Ik ben erg nieuwsgierig naar het boek ‘Love x Style x Life’ van Garance Doré. Deze Franse blogster woont in New York. Haar boek gaat over style, mode en beauty. Ik hoop dat het boek net zo leuk is als haar site. Een ander boek dat mij leuk lijkt, is ‘The woman I wanted to be’ van Diane von Furstenberg. Een inspirerende vrouw met een interessant leven. Beide boeken zijn rond de EUR 20,-. Laat de Sint goed het bonnetje bewaren voor als jij er niks aan vindt.

Sieraden en shawls
Van sieraden en shawls kun je gewoon nooit genoeg hebben. Als je dan toch geen echt goud krijgt, laat de Sint er dan in ieder geval voor zorgen dat het hip is. Bij Anna+Nina verkopen ze leuke goudkleurige sterretjes oorbellen (EUR 39,95) en armbanden (EUR 39,95). De zilverkleurige ketting is van Club Manhattan en kost EUR 17,95. Ook de ring met ananas is van dit merk (EUR 19,95). Beide zijn te koop via Rockin’ items. De shawls zijn van ASOS. De rood met blauwe kost EUR 29,95 en de zwart/ witte EUR 26,99. Laat de hulp Sint ze wel op tijd bestellen, want ze moeten uit Engeland komen…

Cosmetica
Als de Sint het dan echt niet meer weet, dan gaat hij ‘gewoon’ naar parfumerie Douglas. Dan zit ie al-tijd goed! Nagellak van OPI bijvoorbeeld. De Venice collectie is echt super mooi. Je kunt ook een doosje kopen met alle 4 de kleuren (EUR 22,95).

Als je de Touche éclat nog niet hebt, dan lijkt mij dat nu een mooi moment. Een topproduct om je wallen mee weg te werken (EUR 37,95). Eerder al schreef ik over de Eclat Minute Embellisseur Lèvres van Clarins (EUR 17,95). Nummer 03 van deze lipverzorging staat bij iedereen mooi! Een lekkere douchegel is ook nooit weg! Decadence showergel is heerlijk (EUR 36,-).

Tot slot de Leco penseel. Of, zoals beautyadvisor Frans Idzes ‘m noemt: de toverstaf. Ik geloofde er niet in, totdat Frans mij het verschil liet zien. Als je foundation opbrengt met deze kwast heb je niet alleen minder nodig, maar je krijgt ook een veel mooiere glans op je gezicht. Hij kost EUR 39,95. ‘Voor een kwast?’, hoor ik je denken. Ja, dat dacht ik ook. Niet nadenken, gewoon doen Sint!

Hopelijk heb ik de Sint op het goede spoor gezet en zit jouw schoen deze week vol met één of meerdere mooie cadeaus!

Deel deze blog: