Opening Care Cosmetics

Vorige week vrijdag was ik op bezoek bij Care Cosmetics ter ere van de opening van hun nieuwe pand in Barendrecht. Care Cosmetics bestaat al ruim 20 jaar en vertegenwoordigt 15 cosmeticamerken, waarvan je een aantal grote namen als Marbert, Darphin, Pupa en Annemarie Börlind vast wel kent.

In de stromende regen ging ik naar het nieuwe pand. Even dacht ik ‘gezellig, in zo’n loods’. Maar eenmaal binnen was mijn vooroordeel weg. Het is prachtig ingericht! Wat een fijne werkplek voor de mensen die er werken.

De opening was goed verzorgd. Net zoals de rondleiding, hapjes, drankjes en de noviteiten! Tegelijkertijd met de opening werden namelijk van een aantal merken nieuwe producten gelanceerd. Ik licht ze hieronder kort aan je toe.

CareCosmetics

Privé salon

Het Peptide Line Lift mask van Reviderm is een nieuw anti-aging masker.  Ik als groot maskerfanaat ben reuze benieuwd naar dit liftende masker!

Reviderm

Payot heeft een verstevigende en liftende crème -Perform Lift Vitality- voor de huid die gebrek aan energie heeft. De Techni Liss Cica Expert is een balm die met name geschikt is na een cosmetische behandeling zoals een peeling, laser of botox.

Matis

Matis komt met Quick’Lift, een cream foundation en beautyserum in één.

Pupa

Pupa garandeert met SOS Nail Repair dat je geen broze nagels meer hebt.

En het Franse Le Cler heeft wel een heel apart product in de herfst-wintercollectie. Mascara Soin de Nuit Cils et Sourcils, een mascara met nachtverzorging voor wimpers en wenkbrauwen. Dat is voor mij ook nieuw!

Ik ga deze producten de komende tijd uitproberen en deel uiteraard de reviews met je!

Deel deze blog: