Pep-Start Double Bubble Purifying Mask

Clinique heeft sinds kort een nieuw masker, het Pep-Start Double Bubble Purifying Mask. Een hele mond vol en totaal anders dan andere gezichtsmaskers. Persoonlijk vind ik het niet echt een masker, maar eerder een reiniging. Voor de beautyliefhebbers onder ons; het doet mij denken aan het Flash Recovery Mask van dr. Brandt.

Clinique belooft je met dit gelmasker (olievrij) een zachte, schone huid (dieptereiniging) die klaar is (pep-start!) voor make-up.

 

Clinique2

Hoe werkt het?
Je brengt de roze gel aan op een gereinigde huid. Zodra de gel in aanraking komt met je huid, verandert het in een witte, crèmige substantie. Vrijwel direct begint het te schuimen op je huid. Dat tintelt en kietelt een beetje. Echt een hele grappige ervaring! Na 2 minuten verwijder je het resterende schuim al masserend met (lauw)warm water. De stimulerende sensatie van de luchtbelletjes en exfoliërende ingrediënten  zorgen voor het reinigen van je huid. Het resultaat is een super schoon en fris huidje. Daarna breng je je dag-of nachtverzorging aan.

Clinique4 Clinique3

Persoonlijk vond ik het erg leuk om dit product een keer uit te proberen. Maar zoals ik al aangaf, vind ik het meer een reiniger dan een masker. En van een masker verwacht ik toch echt dat het mijn huid lekker voedt, verzorgt en een boost geeft.

Het Pep-Start Double Bubble Purifying Mask is onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: