Fashion show Rubia

Hoewel ik echt nog lang niet uitkijk naar dooie vingers van de kou, witte gezichten, files vanwege gladheid en om 5 uur al in het donker zitten, vind ik de wintercollectie toch echt het mooist! Alleen gaat mijn portemonnee er wel volledig op stuk ☹ Je hebt meer items nodig om die lange winter door te komen en je betaalt een stukje meer voor al die mooie stoffen.

Over mooie stoffen gesproken, ik was laatst bij de Fashion show van Rubia in Roosendaal. Prachtige items kwamen op de catwalk voorbij van merken als Hunkydory, Closed, Drykorn, Leon & Harper en Femmes du Sud. Ik spotte voor jou de laatste trends voor de nieuwste najaars-en wintercollectie 2017-2018.

Prints
Bloemen en panter prints. Je kunt er dit seizoen niet omheen. Het liefst combineer je alles bij elkaar. No printer clash, het mag! Bij Rubia on the catwalk spotte ik printed blouses van IKKS en Fabienne Chapot, jurken en rokjes van Co’Couture en Samsoe & Samsoe, en shawls van Becksondergaard. De panterprint heb ik standaard in mijn garderobe, maar die bloemenprint is een welkome aanvulling in m’n kast!

BloemenprintjurkRubia pantershawlRubia

PrintedblouseRubia

Kleur
Kenmerkend voor dit seizoen is kleur! Om precies te zijn (bordeaux)rood, (oker)geel en groen. Rubia combineerde deze kleuren met mooie poedertinten. Super stijlvol en een vleugje trendy. Erg mooi! Vooral dat donkergroen ?

RodeoutfitRubia GelebroekRubiagroeneoutfitRubia

Leer
Iedere vrouw zou eigenlijk standaard een leren broek en leren jas in haar garderobe moeten hebben.  Stoer, stijlvol en tijdloos. Het is even een rib uit je lijf, maar je doet er dan ook hartstikke lang mee. Rubia combineerde leren rokken en broeken van Dante6 stoer met een sweater erop en sexy met transparante top (ook trendy op het moment!).

Lerenrok2Rubia LerenrokRubia

Grote oorbellen
Al jaren verkoopt Rubia mooie grote oorbellen van onder andere Miccy’s. Maar dit seizoen zijn grote oorbellen helemaal hot! Ik vind het zo tof als ik het bij de meiden van Rubia zie, maar op de een of andere manier vind ik het bij mijzelf too much. Dus ik zit nog flink in dubio voor een paar mooie donkergroene ‘jongens’!

Bedankt Rubia girls voor deze fashionshow! Jullie hebben echt een prachtige collectie!

Deel deze blog: