Fijne douchesensatie met Absolution

De bodywash Le Lavant Corps Doux van Absolution maakt douchen een fijne beleving. Het is meestal een ‘haastklus ’in de ochtend want óf ik moet naar mijn werk óf er gaat een peuter mee onder de douche. Maar de bodywash van Absolution geeft mij -hoe kort het momentje ook is- een fijne douchesensatie. Hij bevat natuurlijke ingrediënten als linde, salie en honing. Het is een doorzichtige gel die fijn over je lichaam uitsmeert en je huid super zacht maakt. De geur is ook echt verrukkelijk! Heel kruidig, want salie overheerst.

Absolutionbodywash2

Na de bodywash gebruik ik de bodymilk Le Lait Peau Douce of bodylotion Le Soin du Corps. Het is mij om het even welke mijn favoriet is. Het gaat puur om de geurbeleving. De bodymilk bevat shea butter, teunisbloem en hamamelis en maakt het tot een kruidige geur. Hij voedt, verzacht en hydrateert. De bodymilk trekt snel in en je huid voelt heel de dag soepel en goed gehydrateerd aan.

BodymilkAbsolution1

De bodylotion bevat sesamzaad, bamboe en appel. Appel voert subtiel de boventoon en zorgt voor een frisse geur. De bodylotion heeft een dunne textuur en hydrateert, herstelt en voedt.

Ik ben erg fan van het Franse ecomerk Absolution. Ik was al bekend met de gezichtsverzorging, maar de bodycare was nieuw voor mij. Ook deze producten zitten weer in zo’n mooie verpakking. Een lust voor het oog, die minimalistisch zwart-wit en kunstzinnige vormgeving. Alle producten van Absolution zijn biologisch en zitten voordevol natuurlijke ingrediënten. Dat zorgt ook voor de aparte, vaak kruidige geuren. Voor wie het nog niet kent, is het misschien even wennen. Maar eenmaal ermee bekend, ben je net als ik verkocht!

Deel deze blog: