De trend: stripes!

Ik ben echt een hardcore streepjes fan! Het liefst horizontaal en dan in blauw-wit of zwart-wit. Ik ben dan ook blij met de streepjestrend dit voorjaar en zomer! En de verticale streep is nu ook helemaal hot. Kan ik eindelijk eens variatie aanbrengen. Fijne bijkomstigheid: met verticale strepen lijk je langer en slanker!

Stylebutler
Het Deense merk Stylebutler is echt prachtig! Mooie basics en fijne stoffen. In de voorjaarscollectie vind je een mooie donkerblauwe streepjes blouse. Leuk op wit of spijker, maar met het bijpassende rokje erbij lijkt het net een tuniek. Het verticale streeppak vind ik ook helemaal fantastisch. Leuk voor naar je werk, feest of bruiloft.

Closed
Het Italiaanse merk Closed bestaat al een tijd en kende ik voornamelijk van de jeans. Die zijn super mooi, hip en leuk. Maar ook hun blouses, tops, truien en jurken! Veel licht-en donkerblauw. Super leuk! Ik zocht mijn favorieten voor je uit.

Asos
Wil je meedoen met de streepjestrend maar zoek je een wat betaalbaarder merk? Dan slaag je vast en zeker bij Asos! Hartstikke leuke shirts, blouses en tuniekjes voor een leuke prijs. Een rood-wit streepjesshirt doet het ook altijd goed!

Deel deze blog: