Getest: Nero Sublime van Collistar

Van parfumerie Douglas in Roosendaal mocht ik de nieuwe huidverzorging van Collistar testen: Nero Sublime. Even aarzelde ik. Moet die ‘zwarte shit’ echt op mijn gezicht? Maar, ik ben blij dat ik ’t geprobeerd heb want je krijgt er zeker een stralend, goed gehydrateerd huidje van!

Sublime Black Precious Serum
Het serum zit in een handig pompje. Je kunt ‘m dagelijks gebruiken als onderdeel van je standaard verzorging of als tijdelijke oppepper voor je huid. Hij is geschikt onder je dag-en nachtverzorging, maar ook alleen als crème.

Zwarte parel en orchidee
Het serum zit vol met antioxidanten en stimuleert de aanmaak van collageen. Het belooft je een fillereffect, vermindering van rimpels en oneffenheden, en een stralende huid. Het serum bevat onder andere ingrediënten als zwarte orchidee voor hydratatie, witte gardenia voor versteviging en zwarte parel verheldert je huid.

Het serum is zwart van kleur. Eenmaal op je gezicht verdwijnt dat uiteraard. Tenminste, je moet er niet teveel van gebruiken anders krijg je een soort paarsachtige gloed op je gezicht. Het serum heeft een dunne, gelachtige textuur. Hij ruikt heel erg naar parfum. Daar zet ik dan mijn vraagtekens bij. Vandaar dat ik toch even de ingrediëntenlijst bekeek. Er zitten veel vochthoudende ingrediënten in zoals Dimethicone en Glycerine. En inderdaad parfum, maar in mindere mate.

Sublime Black Precious Crème
Deze crème werkt ontgiftend en herstellend. Daarnaast belooft de crème een vermindering van rimpels, een stevigere huid en een heldere teint. Deze crème kun je goed gebruiken over het serum. Er zitten nagenoeg dezelfde ingrediënten in als in het serum.

De crème is een gelachtige substantie, smeert fijn uit en is wederom zwart van kleur.

Kortom: zowel het serum als de crème zijn prima producten vanwege de vochthoudende ingrediënten. Je merkt dat je huid goed gehydrateerd is. Of de producten ook daadwerkelijk rimpels verminderen, weet ik niet. Daarvoor heb ik de producten niet lang genoeg gebruikt. Als oppepper voor je huid, zijn ze zeker geschikt!

Deel deze blog: