Gaatje erbij!

Sinds een paar dagen heb ik er een tweede gaatje bij in mijn oor. Dat wilde ik al zo lang. Sinds mijn 16e om precies te zijn. En op een regenachtige middag van de week besloot ik om het maar gewoon te doen. Het was zo gepiept. Wel wat Sterilon voor op mijn gloeiende, kloppende oorlellen. Maar hé, ik voel mij helemaal jeugdig en hip. Geen idee of het een bevlieging is. Maar je ziet het nu super veel bij bloggers en it-girls! Een heel oor vol met toffe knopjes. Ik moet nog 6 weken wachten voordat mijn zweerknopjes eruit mogen. Daarna kan het versieren van mijn oor beginnen. Dus ging ik alvast op zoek naar de leukste oorbellen!

Crossing Objects
Dit merk verkoopt hippe oorbellen. Het leuke is dat je ook een paar verschillende studs kunt kopen. Ik houd daar wel van. Het hoeft niet allemaal te kloppen. Aan een kant drie gaatjes, en de andere kant twee vind ook leuk namelijk. Bekijk de website eens.

Monocrafft
Minimalistisch, etnisch en stoer, dat zijn de sieraden van Monocrafft. Ik vind ze echt super tof! Ontwerpster Merrel Westhoff maakt alles vanuit haar appartement in Rotterdam. Maar ze verkoopt haar sieraden wel mooi over de hele wereld en staat in magazines als Elle en Vogue. Ik ben fan! Bekijk de sieraden op haar website.

Betty Bogaers
Al eerder schreef ik over de leuke sieraden van Betty Bogaers. Sinds kort is er de Hello Stud campagne. Ze heeft ruim aanbod aan leuke oorbellen, in allerlei soorten en maten. Echt de moeite waard om even op haar website te kijken!

Ivy & Liv
Ook zo’n leuk, hip merk is Ivy & Liv. Ik kocht er zelf van die leuke staafjes. Die draag ik in mijn 1e gaatje. Knopje ernaast en je hebt een tof geheel 🙂 Naast leuke oorbellen verkoopt dit merk ook andere leuke sieraden.

Deel deze blog: