Decemberkado’s bij Rubia Boutique

December is aangebroken! Hoogste tijd om kadootjes in te slaan. Ik neusde alvast rond voor je bij Rubia boutique in Roosendaal. Van geurkaarsen, nagellak tot aan sieraden. Voor jezelf of je naasten. Gegarandeerd dat je slaagt!

Als echte sieradenlover beginnen we natuurlijk daarmee. Dat hóórt gewoon onder de boom. Dikke punt. Ellen Beekmans vind ik dit jaar hartstikke hip. Eerder had ik er niet zoveel mee (sorry Ellen), maar het beertje en smiley kettinkje, de grote oorbellen en (letter)armbandjes op koord vind ik echt super leuk. Leuk om te vragen en te geven, want de prijzen vallen mee. En de kwaliteit is goed!

Loffs
Nieuw bij Rubia is het Nederlandse sieradenmerk Loffs. Een beetje gypsy voor om je pols. Alleen; één is geen. Daar zijn ze te leuk voor. Voortaan zit jij met één opgestroopte mouw om deze leukerds te showen aan je mede fashionista’s.

Gas Bijoux
Als ik één sieradenmerk altijd even prachtig vind, is het Gas Bijoux. Tijdloos, verveelt nooit, blijft mooi en is met recht een sieraad. Het is wat prijziger dan de andere sieraden, maar dan heb je ook wat. En met Kerst mag je best eens verwend worden, toch?!

Riemen
Een riem is altijd zo’n noodzakelijk kwaad. Maar een goede riem maakt wel je outfit af. Laat ik het anders zeggen: als je van die mooie kleding van Rubia draagt en je hebt er zo’n afgebladderde riem bij…dat kan niet. Investeer daarom in een mooie riem. Of liever gezegd; laat de kerstman daarin investeren, want ik vind het zelf altijd zonde om te kopen.

SanneRose
De tassen van SanneRose vind ik ook zo mooi. Eenvoudig, maar mooi. Het is te hopen dat jullie kerstkado’s al op Kerstavond doen, want dan heb je gelijk een mooi tasje voor de rest van de feestdagen 😊 En zilver en goud, beste meiden, draag je dus ook het hele jaar door he? Ook na de feestdagen en in de zomer.

Gift box
Vorig jaar waren de gift boxen van Rubia een hit. En die blijven natuurlijk gewoon fantastisch om te krijgen en geven. Je kunt ze zelf samenstellen met items die jij leuk vindt of je laat de meiden van Rubia hun gang gaan. Een mini kerstpakketje of doosje geluk. Hoe dan ook, succes verzekerd zo’n mooie gift box.

Geurkaars
Gaat iemand een moeilijke periode door of zijn de komende feestdagen beladen? Geef dan een mooie geurkaars. Even laten weten dat je extra aan iemand denkt deze feestdagen. De keramische kaarsen van Love and Stones zijn bijzonder mooi! Handgemaakt op Mallorca en allemaal met een bijzondere betekenis en eigen geur. Zelf heb ik Soul Dance met Aventurijnsteen, olijfbladeren en rozeknopjes. Bijna zonde om ‘m te branden! Er zijn trouwens ook roomspray’s van dit merk te koop. Ook zo’n leuk kado!

Verder blijven de kaarsen van Atelier Rebul dikke favoriet. Voor wie net als ik van kruidige geuren houdt met onder andere patchoeli moet voor Istanbul gaan!

Nagellak
Zelf ben ik hartstikke fan van Nailberry. Ten eerste omdat deze nagellakjes er in prachtige kleuren zijn! Ze dekken hartstikke goed, het is een lekkere grote fles, het borsteltje brengt fijn aan en -tot slot- blijft ie lang zitten. Zeker met de base en top-coat in 1 van dit merk.

Sokken
Sokken zijn altijd fijn, zeker de leuke glittersokken van Becksondergaard. Ik heb een tik van matching ondergoed en geen kapotte sokken. Want stel je voor dat ik een ongeluk krijg. Wat een grap, ik ben bijna altijd thuis. Maar toch, mijn sokken moeten heel zijn en leuk. Zodat de verpleegster eventueel zegt ‘we hebben er één met een gebroken been, maar kijk uit voor die sokken met gipsen want die zijn te leuk’.

Klein kadootje
Mocht je nou nog echt een kleinigheidje zoeken dan zijn er nieuwe, dunne Knekki’s. En wat ook nog leuk is, de lipbalm of handcrème van het Portugese Benamôr. Klein prijsje, groot plezier!

Kadobon
Tot slot is een kadobon ook heel fijn. Alle beetjes helpen in deze dure tijden. Zo’n kadobon brandt in mijn handen en heb ik mijn hoofd al tien keer uitgegeven. Maar met zo’n leuke bon kun jij straks gelijk weer een leuke blouse uit de nieuwe collectie shoppen in januari. #goedvoornemen.

Je shopt deze kado’s bij Rubia boutique in Roosendaal of online via hun webshop.

Deel deze blog: