Detox challenge: ik doe mee!

Ik at en dronk vandaag nog maar even alles wat ik wilde: boterhammen met hagelslag, koffie met gebak, chips, wijn, een prakkie (aardappels, vlees en groente), bonbons. Morgen begin ik namelijk met 9 dagen lang detoxen.

Om in de slogan van die bekende telecomaanbieder te blijven: niet omdat het moet, maar omdat het kan. Ik doe het niet om af te vallen maar om mijn lichaam eens lekker te reinigen en te stoppen met al die suikers die ik dagelijks naar binnen stop. Sinds mijn zwangerschap –ruim 1,5 jaar terug- eet ik namelijk elke dag een gebakje. Ja, je leest het goed. Dat kan nooit goed zijn voor eens mens. Bovendien krijg je rimpels van suikers. Ook wil ik mij graag fitter en energieker voelen.

Ik wilde altijd al eens detoxen. Heel Nederland maakt goede voornemens, dus ja waarom ik ook niet?! Vandaag haalde ik mijn Clean 9 box op bij Anytime Fitness in Hoogerheide. Na een uitgebreide uitleg ging ik met de box naar huis. Wat erin zit? Twee kannen met Aloë Vera, Forever Lite Ultra om te shaken, voedingssupplementen en een meetlint. Nog even de folder doorlezen en ik kan morgen vol frisse moed beginnen. Denk je aan mij terwijl jij morgenochtend een kop koffie drinkt? Dan neem ik nu nog even mijn laatste bonbon bij de thee.

Ik houd je op de hoogte van mijn challenge!

Deel deze blog: