Dior Vernis fall 2017

Bij een nieuw seizoen hoort ook nieuwe make-up. Dior deed weer haar stinkende best om met een mooie make-up collectie op de proppen te komen. De oogschaduw, lipsticks en nagellakjes zijn prachtig. Ik deel vandaag mijn 4 favoriete nagellakken met je uit de herfstlook van Dior.

Dior heeft dit najaar een combi van mat en metallic.  Metallic is niet alleen trendy voor de schoenen deze winter! Jouw nageltjes horen ook te shinen. En de kleuren zijn natuurlijk afgestemd op de mode anno nu! Groen en rood zijn dé fashionkleuren voor het najaar. Dior heeft deze twee kleuren dan ook in haar collectie. De prachtige groene kleur (Paradox- 917) is absoluut mijn favoriet!

Dior-Paradox  DiorParadox1

Met rood heb je natuurlijk nooit een misser. Maar Dior heeft dit najaar een mooie, warme rode kleur (Poison Metal- 979). Het neigt een beetje naar cerise.

DiorMetallics DiorPoisonMetal1

Altijd goed zit je met grijs/ taupe. Dat is mijn all time favourite kleur. Past namelijk overal bij. Dior heeft een metallic variant (Metallics- 612). Een toppertje wat mij betreft is de nude kleur (Jungle Matte- 614). Vooraf dacht ik dat deze kleur het minst mooi zou zijn en snel zou beschadigen/ krassen doordat het een matte lak is. Maar niets is minder waar. Ik vind het super tof dat matte, weer eens iets anders.

Dior-JungleMatte DiorMetallics2 DiorJungleMatte1

Ik ben erg fan van de nagellak van Dior omdat ze altijd lang blijft zitten. Twee laagjes zijn voldoende. Dus chop chop naar de winkels voordat deze limited editions uit de herfstcollectie 2017 weer plaatsmaken voor de winterlakjes! Check gelijk even de mooie lipsticks en oogschaduw van dit merk! De make-up collectie van Dior is o.a. te koop bij parfumerie Douglas.

 

Deel deze blog: