Doei droge lippen!

Echt heel koud is het niet, maar toch heb je door de combi van de verwarming en guur weer vaak last van droge lippen. Ik deel vandaag mijn 3 toppertjes met je.

KNC Beauty Supa Balm
Om maar met de deur in huis te vallen: wat een fantastisch spul is dit! Deze roze lipbalsem van KNC Beauty is echt enorm zacht voor je lippen. Het hydrateert, voorkomt droge lippen en maakt je lippen voller. Het laat kloofjes razendsnel verdwijnen. De tube is maar klein dus wees zuinig in het gebruik. Aan de andere kant heb je er maar heel weinig van nodig. Ik gebruik ‘m zelf voor het slapen gaan. Zo word ik elke dag wakker met mega zachte, goed gehydrateerde en verzorgde lippen ? Dat plumping effect wat het merk je belooft, ervaar ik niet maar dat hoeft van mij ook niet. Gewoon dé perfecte verzorgende lipbalsem, in twee smaakjes verkrijgbaar: rose en mint.

Malin + Goetz lip moisturizer
Ook deze lipbalm van Malin + Goetz is mega fijn. Echt zo’n tube die in je tas zit en je tig keer op een dag erbij pakt. Sommige lipbalms geven het gevoel dat ze je lippen eigenlijk nog meer uitdrogen nadat je ze gebruikt hebt. Deze niet. Het is een doorzichtige gel die je lippen langdurig hydrateert, voedt en herstelt. Omdat deze lipbalm niet te vettig is (trekt vrij snel in), gebruik ik ‘m graag overdag. Ik vind het ook een fijne basis voor m’n lipstick namelijk. De lipbalm maakt je lippen glad en geeft een subtiele glans.

Nuxe rêve de miel
Ook deze lippenbalsem voedt, herstelt en beschermt droge of beschadigde lippen. Ik smeer vaak een dikke laag van deze gele substantie op mijn lippen voor het slapen gaan, zodat de balsem een herstellende werking heeft tijdens de nacht. Het product bevat voornamelijk natuurlijke ingrediënten als honing, zoete amandel, karitéboter en bijenwas. Je ruikt echt de honing, heel lekker! Qua structuur vergelijkbaar met de KNC Beauty Supa Balm.

Deel deze blog: