My daily make-up

Doordeweeks gebruik ik vrijwel dagelijks dezelfde make-up. Gewoon omdat het handig is, ik ’s ochtends weinig tijd heb maar er toch verzorgd wil uitzien. Ik deel vandaag mijn make-up toppers met je! Het lijkt veel, kost wat tijd en geld, maar ik heb het gewoon nodig om een beetje leuk voor de dag te komen 🙂

Wenkbrauwen
Als eerste doe ik altijd mijn wenkbrauwen, die zorgen immers voor de meeste uitdrukking in je gezicht. Ik gebruik daarvoor het On Point Brow Defining Pencil van Youngblood of het Longwear Brow Pencil van Bobbi Brown. Beide zijn draaipenselen, dus je hoeft de punt niet te slijpen. Makkelijk en mooi in gebruik.

Ogen
Daarna breng ik de Longwear Cream Shadow Stick van Bobbi Brown aan over heel m’n ooglid en ook onder m’n wenkbrauw. Dit product zorgt ervoor dat m’n oogschaduw beter blijft zitten en meer intensiteit geeft. De oogschaduw die ik op dit moment bijna dagelijks gebruik is Rose Gold van Bobbi Brown. Een mooie oranje, roze kleur. Als mascara gebruik ik Lancôme Hypnôse Drama (zwart).

Foundation
Niets luistert zo nauw als de juiste foundation. Eigenlijk zou je ieder seizoen een andere nodig hebben voor de kleur, textuur e.d. Ik laat mij eigenlijk altijd adviseren door mijn beautyadvisor Frans Idzes bij parfumerie Douglas. Hij weet als geen ander wat m’n huid dan op dat moment nodig heeft. Op dit moment vind ik de Encre de Peau All Hours foundation van Yves Saint Laurent echt geweldig! Een mooie dekkende, langhoudende foundation. Het mooiste resultaat krijg ik als ik ‘m aanbreng met de foundation kwast van Leco. Dat zorgt ervoor dat de foundation wat glanzender en minder droog op mijn gezicht is dan dat ik het met m’n handen aanbreng. En met de kwast heb je ook minder foundation nodig.

Concealer
Onder m’n ogen breng ik de Double Wear concealer van Estée Lauder aan om m’n donkere kringen te camoufleren. Ook hierbij geldt dat de juiste kleur nauw luistert. Anders ben je net Llllaaura uit Pittige Tijden ?

Powder & blush
Over m’n foundation breng ik een bronzer over m’n hele gezicht aan om m’n make-up te fixeren en alvast een beetje een sunkissed-look te creëren. Op dit moment gebruik ik de bronzer van Germaine de Capuccini (tropic sun powder). Als finishing touch breng ik de Pale Pink Blush van Bobbi Brown aan op m’n jukbeenderen. Ziet er heavy uit in het doosje dat knalroze, maar je ziet er gelijk lekker gezond uit als je deze met poederkwast aangebracht hebt.

Tot slot een lipglossje op en gaan 🙂

Deel deze blog: