Tried & Tested: Magicstripes

Zoals je weet, ben ik dol op sheetmasks. Ze geven vaak een goede hydratatie, snelle boost & mooie glow voor je huid. De sheetmasks van Starskin en Meet Milu heb ik inmiddels allemaal wel zo’n beetje geprobeerd, dus tijd voor nieuwe merkjes! Zo spotte ik op diverse sites het merk Magicstripes.

Over het merk
Hair & Make-up artist Natalie Franz, die de make-up van onder andere Lady Gaga en Taylor Swift deed, raakte tijdens haar trip door Azië geïnspireerd door Japanse skincare. Ze ontwikkelde haar eigen lijn met innovatieve maskers met onder andere magneten, Eyelid lifting stripes en vloeipapier voor je haar (ja echt!). Je begrijpt: dat wilde ik ook proberen. Ik ging voor het Magnetic Youth Mask en de Wake Me Up Collagen Eye Patches.

Magnetic Youth Mask
Het Magnetic Youth Mask is een wit sheet mask met kleine zwarte magneetjes. Die zorgen voor het versnellen van de bloedcirculatie en vloeistoffen op de huid en verbeteren de afvoer van gifstoffen en onzuiverheden. Dat is heel wat. En als ik het zo lees, lijkt het mij een beetje sterk dat een sheetmask wat je op je gezicht legt, dat ook daadwerkelijk allemaal kan doen. Maar goed, als ik de ingrediënten bekijk (glycerine, betaine, threhalose en anti-oxidanten) dan kan ik niet anders zeggen dan dat dit masker je huid in ieder geval heel goed moet hydrateren en verzorgen. En dat klopt ook. Na gebruik voelt je huid heel goed gehydrateerd aan en het ziet er ook mooi gezond en glad uit. Een fijn masker met een aangename geur.

Mijn zoontje Jim had wel stik veel lol toen hij mij met het sheetmask zag: ‘Wat praat je gek met dat stippeltjeshoofd. Waarom houd je dat op? Gaat het er ooit wel af?’ 🙂

Wake Me Up Collagen Eye Patches
Deze oogpatches van Magicstripes verminderen zwellingen onder je ogen, verminderen fijne lijntjes en zorgen voor een boost voor vermoeide ogen. De oogpatches zijn op basis van hyaluronzuur (hydratatie) en collageen (anti-aging).

De oogpatches glibberen zowat de verpakking uit! Het zijn namelijk twee wat dikkere, doorzichtige, siliconen eyepatches. Een beetje zoals van die blaarpleisters, hihi. Je brengt ze onder je ogen aan op een gereinigd gezicht. Je moet er wel mee gaan liggen omdat ze de neiging hebben om af te zakken. Dus verplicht even 20 tot 30 minuten op de bank of bed. Daarna verwijder je ze en klop je de resterende substantie in je huid.

Ondanks dat ik het een beetje een ‘gedoetje’ vond dat ik verplicht moest liggen ermee, vind ik de eyepatches echt wat doen! Ze hydrateren langer dan andere oogpatches voor mijn gevoel. Die zijn op een gegeven moment volledig ingetrokken in je huid. Deze eyepatches blijven je huid langer hydrateren. Ze verminderen echt fijne lijntjes en tekenen van droogte! Echt toppertjes voor je ogen!

Wat vind ik ervan?
De eyepatches zijn echt heel fijn en ik zag gelijk verschil. Ik ga ze zeker nog eens kopen als ik een feest of belangrijke afspraak heb om er lekker wakker uit te zien ? Het sheetmask was fijn, maar niet mega bijzonder qua resultaat. Ik ben heel nieuwsgierig geworden naar de Eyelid Lifting Stripes, Chin & Cheek Lifting Mask en de Dry Hair Shampoo To Go. Dus op naar nieuwe reviews!

Waar te koop?
De maskers van Magicstripes zijn onder andere te koop bij The Coucouclub, de Bijenkorf en Cosmania.

Deel deze blog: