Nail-ed it!

Uiteraard houd ik van mooi verzorgde nagels. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik ze de laatste tijd wat verwaarloosd heb door die twee kids om mij heen. Maar, ik heb ze weer gelakt hoor met mijn favo lakje op dit moment (Dior Vernis 828 4 P.M) en voor het eerst in m’n leven versierd met nailart!

Dit stickervel van The Coucou Club werkt net als Ravensburger (Iedereen kan schilderen); iedereen kan het! In één pakketje zitten 2 stickervellen ontworpen door Jessicia Scholten, nageltechnicus en mede oprichter van Lakwerk.

De stickers zijn makkelijk aan te brengen, ook voor een leek als ik. Het werkt namelijk net als bij een normaal stickervel. Je peutert de sticker los van het doorzichtige vel. Met een pincet kun je ‘m vervolgens op je nagels aanbrengen. Als de sticker scheef zit o.i.d. dan kun ‘m er gewoon weer afhalen en opnieuw opplakken. Doe het wel voorzichtig, ook met de pincet want soms gaan de lettertjes daardoor kapot. Tot slot breng je een doorzichtige topcoat er overheen zodat de stickers er niet af kunnen. En zo blijft het eigenlijk op je nagels zitten totdat je je nagellak er weer af haalt. Ideaal!

De nailart stickers zijn eigenlijk een soort mini tattoo’s op je nagels. Ik dacht eerst dat het niks voor mij was, maar voor af en toe vind ik het wel grappig 🙂

Je koopt dit stickervel (en nog andere ontwerpen!) bij The Coucou Club.

Deel deze blog: