Dress your skin met Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini is een van oorsprong Spaans Cosmeticamerk. Voor zowel mannen als vrouwen. Het merk wordt wereldwijd verkocht in beautysalons, maar het is ook aanwezig in wellnesshotels als het Hilton, Four Seasons en Sheraton. De productlijnen zijn zeer uitgebreid. Van innovatieve, medische cosmetica, biologische en natuurlijke producten tot aan make-up. En die laatste mocht ik proberen!

Bijna alle producten zijn ongeparfumeerd en dermatologisch of door oog-en huidartsen getest. Een compacte lijn, niet gericht op trends maar gewoon alle goede kleuren die je nodig hebt in je dagelijkse make-up.

Nude Wear
Er zijn 3 soorten foundations. Voor mij is Nude Wear op dit moment de fijnste. Deze foundation is te vergelijken met een BB cream; geeft een subtiele kleur en dekking. Echt heel erg fijn voor een natuurlijk effect. Maar tegelijkertijd verzorgt ’t ie je huid doordat het hydraterende bestanddelen bevat. Deze foundation heeft ook een SPF15 en is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ik gebruik zelf de Tender Beige.

True Blush
Na de foundation breng ik wat concealer en bronzer aan. Als finishing touch kies ik voor de blush. Die geeft je net die ‘healthy look’ door een vleugje kleur op je jukbeenderen en voorhoofd te toveren. Brick Red is de perfecte kleur voor mij, niet te roze.

Lip Contour
De make-up lijn bevat ook een lip liner in de kleur Nude. Echt een super mooi product, waar ik zelfs mijn hele lip mee inkleur. Met deze zachte lip-liner kan dat, want die maakt je lippen niet droog. Zo blijft mijn lipstick beter zitten en wordt ie iets zachter van kleur.

Lip Excess
Ik ben dol op nude tinten qua lipstick. Er zijn op dit moment 6 kleuren. Piano en Lyric zijn de perfecte kleuren voor mij! Ze blijven mega lang zitten, zonder dat je van die droge lippen krijgt. Komt doordat de lipsticks jojoba- olie, vitamine E en hyaluronzuur bevatten. Hierdoor voelen je lippen zacht en comfortabel aan. Mooi in combi met de lipliner!

True Shadow
De oogschaduw van Germaine de Capucci is mooi gepigmenteerd, waardoor ze een goede kleur afgeven en lang blijven zitten. Ik gebruik de Nude Vision over heel m’n bewegend ooglid en breng onder mijn arcadeboog de Magnetic Storm (grijs) aan. Naast deze twee zijn er nog meer mooie kleuren verkrijgbaar.

Kohl Contour
Deze eyeliner blijft echt mega lang zitten en is waterbestendig. Aan het eind van de dag heb je geen panda-ogen, het blijft echt allemaal netjes op z’n plek. Ideaal! Mocht je een vloeibare eyeliner fijner vinden, die is er ook van dit merk.

Utopic mascara
Er zijn twee soorten mascara’s van Germaine de Capuccini. Eén voor extreem volume en één voor een panorama effect. Ik gebruik zelf deze laatste. Het is een heel fijn borsteltje wat je wimpers goed separeert. Als je de mascara twee keer kort achter elkaar gebruikt, krijg je echt een super mooi resultaat. Hele lange wimpers en meer volume voor een wow-effect’. En je wimpers worden tenminste niet loeihard.

Mijn ervaring
Ik gebruik eigenlijk dagelijks al deze make-up producten van Germaine de Capuccini. Het zijn gewoonweg fijne, goede producten die je dagelijks kan gebruiken en daar houd ik van! Meer informatie over het merk en de producten vind je op de website.

Deel deze blog: