Intense Hydratatie met GlamGlow Waterburst & Volcasmic

GlamGlow ken je vast en zeker wel van de gezichtsmaskers. Maar er zijn ook dag-en nachtcrèmes van dit Amerikaanse merk. Ik vertel je er meer over!

Waterburst
Waterburst is een hydraterende en vocht inbrengende crème. Hij hydrateert je huid enorm, maar dat zou je in eerste instantie niet zeggen van deze lichtgewicht crème. Maar de smurfenblauwe substantie hydrateert je huid urenlang. GlwamGlow belooft je zelfs 72 uur hydratatie…Ja doei, dat geloof ik niet. Krijgt het bovendien de kans bij mij niet voor want ik reinig en verzorg mijn gezicht 2 keer per dag.

Omdat de crème vrij licht is en snel intrekt, gebruik ik ‘m het liefst overdag. Naast intense hydratatie maakt ie je huid ook zacht en glad. Ik vond deze crème ook heel fijn voor in het vliegtuig. Dan kan je huid door de droge lucht echt wel even een hydratatie boost gebruiken.

Waterburst is bedoeld voor de normale, droge en gecombineerde huid. Ik vind ‘m naar kokos ruiken….maar dat ingrediënt zit er helemaal niet in. Haha. Wel zitten er hydraterende en vochtbindende ingrediënten in, maar helaas ook een paar geurstoffen die voor irritatie kunnen zorgen bij een gevoelige huid.

Volcasmic
Dit is een wat vollere crème dan de vorige, meer een balsem. Het smeert heerlijk uit en maakt je huid lekker zacht. Daarnaast voedt en hydrateert ie super goed. GlamGlow belooft je een matte finish en dat klopt ook. Ik vind de crème een zelfde effect hebben als een primer. Mijn make-up blijft echt mega goed zitten gedurende de dag, zonder te gaan glimmen.

Ik vond Volcasmic zo Russisch klinken, maar ik moet mijn topografische kennis toch eens bijspijkeren. Het blijkt namelijk een eiland in Korea waar vulkanische mineralen uit deze crème vandaan komen. De crème is geschikt voor alle huidtypes en ruikt zoet, een beetje bubblegum-achtig.

Mijn mening?
Normaal gesproken ben ik niet zo fan van de maskers van GlamGlow. Maar deze dag-en nachtcrèmes vind ik wel fijn. Waterburst voor de zomer en Volcasmic voor in het najaar en de winter. Voila, prima producten dus!

Waterburst en Volcasmic van GlamGlow zijn onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: