Leuk merk: Stine A Jewelry

Toen ik om tips vroeg voor mijn site, noemden jullie sieraden. Ik ging op zoek en vond een paar toffe merken, waaronder het Deense Stine a Jewelry.

Stine A Jewelry is vernoemd naar de Deense ontwerpster Stine A Johansen. In Nederland heb ik nog niet veel shops kunnen ontdekken die het merk verkopen. In ieder geval wel Rockin’ items .

Met name de oorbellen en kettinghangertjes vind ik super tof. Mocht je nog niet overtuigd zijn van meerdere gaatjes in je oren. Dan moet je het nu doen! Kijk maar op Insta van Stine a Jewelry, dan ben je wel overtuigd. De sieraden zijn 18K goud op sterling zilver of sterling zilver.

 

Ik heb mijn favorieten voor je uitgezocht. Die oorbel met bevestiging voor aan je oorknop achter je oor vind ik echt super leuk! En ook de kettinghangers met ‘girl power’ en ‘for ever’. Ook is de Stine A Love Box een goed idee. Die bevat favo combinaties van sieraden van de ontwerpster zelf. Kortom; genoeg inspiratie voor je. Kijk maar op de website.

 

Deel deze blog: