Getest: GlamGlow Bubblesheet mask

GlamGlow heeft naast maskers in de bekende gekleurde potjes nu sinds kort ook een sheetmask. Ik was reuze benieuwd en testte ‘m.

‘Een diep gezuiverde huid in slechts 3 minuten’. Dat belooft GlamGlow je met het Bubblesheet Oxygenating Deep Cleanse Mask. Het schuimmasker bevat een combi van groene thee (teaoxi), bamboe en houtskool. Alles gericht op het reinigen van je huid van vuil en make-up.

Hoe werkt ‘t?
Het masker zit in een zakje. Als je die openscheurt, haal je het zwarte sheetmask eruit. Ik vond het persoonlijk nogal een gedoe om ‘m uit te vouwen. Er zit niet een plastic laagje ofzo tussen dus je moet echt even ‘pielen’ want het masker plakt helemaal aan elkaar vast.

Eenmaal uitgevouwen, leg je ‘m op je gezicht en begint het vrijwel direct te schuimen. Het geeft een licht kietelend gevoel door de microbelletjes die opschuimen. Het duurde bij mij wel langer dan de aangegeven 3 minuten (15 min ongeveer) voordat het masker volledig onder het witte schuim zat.

 

Daarna verwijder je het masker en masseer je het achtergebleven schuim in je gezicht. Ik vond het verrassend dat het niet alleen op het zwarte sheetmask schuimt, maar ook daaronder! Na het inmasseren verwijder je het schuim met lauwwarm water en heb je een űberschoon huidje. Ik had echt een frisse, stralende toet. Ook al zag ik er echt belachelijk uit met dit masker op mijn gezicht….maar dat terzijde.

Wat ik ervan vond?
Ik vond het leuk om deze schuimsensatie eens uit te proberen. Het doet wat het belooft; een goede gezichtsreiniging en ‘glow boost’! Minpuntje was het uitvouwen dus ik denk niet dat ik ‘m nog een keer zou kopen.

Benieuwd naar het Bubblesheet Mask van GlamGlow? Je koopt ‘m onder andere bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: