Win-actie Boots Botanics Organic

Een goede crème hoeft niet altijd duur te zijn. Het gaat om de ingrediënten die erin zitten. Ik heb nu een fijne gezichtsolie en dagcrème voor je van Botanics Organic; de groene lijn van Boots. En jij maakt ook nog eens kans om beide producten te winnen!

Nourishing Facial Oil
Deze gezichtsolie hydrateert en houdt het vocht vast in je huid. Het product zit boordevol plantaardige oliën en antioxidanten als vitamine E en omega vetzuren. Er zitten wel wat allergenen in (citronellol en lomonene), dus voor een hele gevoelige huid is de olie minder geschikt. De olie ruikt lekker kruidig, trekt vrij snel in en maakt je huid heel zacht en voelt glad aan. Je mag de olie twee keer per dag gebruiken, maar ik gebruik ‘m bij voorkeur ’s avonds onder mijn nachtcrème. Als ik olie overdag gebruik, ben ik namelijk net een spiegelei ?

Hydrating Day Cream
Deze crème hydrateert je huid. Het is een witte crème die vrij geurloos is. Het product bevat ingrediënten gericht op hydratatie, verzorging en anti-aging (o.a. glycerine, shea butter, jojoba olie, cacaoboter). Smeert fijn uit, hydrateert je huid goed, kortom: gewoon een prima crème!

In samenwerking met Mooi the Agency mag ik een setje met daarin de Nourishing Facial Oil (25 ml) en Hydrating Day Cream (50 ml) van Botanics Organic weggeven!

Hoe maak je kans om te winnen?
1. Like de Facebookpagina van Pearls and stripes blog (voor zover je mij al niet volgde)
2. Laat in de Facebookpost een reactie achter zodat ik weet dat je meedoet met de actie!

Heb jij aan deze twee voorwaarden voldaan, dan maak jij kans! Meedoen kan t/m donderdag 23 augustus 2018.  Uit alle reacties loot ik 1 winnaar die ik vrijdag 24 augustus bekend maak!

Deel deze blog: