Enjoy the sun met Reviderm

Wat boffen we toch al weken met het lekkere weer! Dat maakt die knotsgekke Coronatijd een stuk draaglijker. Goed en regelmatig smeren met een zonnebrand met hoge SPF is een must. Ik heb net m’n ogen weer laten tixelen dus goede zonbescherming is voor mij nu helemaal super belangrijk. Ik mocht de nieuwe zonverzorging van Reviderm uittesten: Moist & Age Control SPF50.

Face SPF50
De zonnebrand van Reviderm biedt niet alleen een hoge zonbescherming, maar voorkomt ook celschade en pigmentvlekken. Het beschermt je huid zowel tegen UV-A en UV-B stralen als tegen infraroodstralen. Infraroodstraling is in staat om dieper door te dringen in je huid dan UV-straling en zorgt voor meer vrije radicalen in de huid en afbraak van het collageen. Hierdoor veroudert je huid, droogt ie uit en ontstaan er rimpeltjes.

Daarnaast is de zonnebrand vrij van parfum, kleurstoffen, parabenen, minerale oliën én waterresistant. Vaak zijn waterresistente producten minder fijn in het gebruik omdat ze plakkerig zijn en dikwijls voor puistjes zorgen. Maar deze zonnebrand van Reviderm niet. Het product smeert lekker uit en is fijn in gebruik.

Beach Serum
Je krijgt nu tijdelijk een gratis Beach Serum (10 ml, travelsize) bij de zonnebrand cadeau. Dit serum, met 3-voudig hydraterend complex, houdt het vochtgehalte van je huid goed op peil. De zon droogt je huid namelijk uit. Het serum kun je gebruiken voordat je gaat zonnen of juist daarna. Het is een dunne, doorzichtige, geurloze substantie. Het serum trekt snel in je huid. Het is een fijn product en ik bewaar ‘m dus echt voor stranddagen en gebruik ‘m voor het zonnebaden.

Dit fijne setje gaat zeker mee op vakantie! Maar voordat ik ga zonnebaden binnenkort laat ik zoals elk jaar mijn moedervlekken controleren bij de dermatoloog. Ik heb er vrij veel, dus doe dat jaarlijks. Het geeft mij toch altijd weer rust om er even naar te laten kijken. Ik raad het je zeker aan als je veel moedervlekken hebt, net als ik. Enjoy the sun!

De producten van Reviderm zijn met name verkrijgbaar via schoonheidsspecialisten. Kijk voor meer informatie op de website van Reviderm.

Deel deze blog: