Fake je sproeten met Freck

De één is er blij mee en vindt ze schattig, de ander vindt ze verschrikkelijk. Ik heb ’t over sproetjes. Ze behoren tot één van de zeven schoonheden. Heb jij geen sproetjes van nature maar wil je ze graag? Creëer ze dan met Freck!

Wat is het?
Freck is een make-up tool om zelf sproetjes te ‘tekenen’ op je gezicht. Het is een klein flesje met kwastje en substantie in 1 kleur bruin, die eigenlijk voor de meeste types wel geschikt is. Je kunt je sproeten namelijk zo donker of licht maken als je wilt.

Hoe werkt het?
Je brengt het product met een kwastje aan. Om het zo natuurlijk mogelijk te laten lijken in kleine willekeurige stipjes. Bijvoorbeeld groepjes van 3 tot 5. Mocht je de stip te dik vinden, dan vervaag je ‘m als het ware door met je vinger te deppen. Voor een naturel effect varieer je in vorm en grootte. Het is gewoon echt even oefenen.

Wat vind ik ervan?
Het lijkt heel natuurlijk en blijft lang zitten. Ik breng het zelf aan over m’n tinted moisturizer en vind dat het goed blijft zitten, ook zonder poeder erover of fixeringspray. Het vlekt bijvoorbeeld niet.

Het is maar een heel klein flesje, maar ik gebruik het toch niet iedere dag en ik gebruik er zelf maar weinig van. Leuk na een dagje strand! Je kunt ’t gewoon weer met make-up remover verwijderen.

Wil je ook graag sproeten creëren met Freck? Het product is onder andere te koop bij The Coucouclub, waar je ook een handige tutorial vindt.

Deel deze blog: