Ik ga op vakantie en neem mee…

Veel! Kleding, sieraden, de halve apotheek (want wat als…), tegenwoordig mondkapjes en heel veel toiletspullen. Naast de standaard beautydingen neem ik namelijk ook de onderstaande producten mee. Mushaves voor op vakantie! Of je nou in Nederland blijft of naar het buitenland gaat. De zon is overal en verwennerij heb je altijd nodig ?

Lavido Thera Intensive Foot Cream
Eerder al schreef ik over deze fantastische voetencrème van Lavido. Van het strand krijg ik namelijk altijd super droge voeten, met name m’n hielen. Deze voeten crème is echt the best! Zijdezacht (maar dan ook echt zij-de-zacht!) en verzorgend voor je voeten. Lees m’n eerdere review maar.

Pascaud Enzyme Peel
Juist ’s zomers is het goed om je huid te exfoliëren om dode huidcellen te verwijderen. Kies wel voor een milde peeling zoals die van Pascaud. Op deze manier blijft je huid mooi fris en glanzend en word je mooi bruin.

Erborian Pyja-Mask Party
Super handig voor mee op vakantie is deze kit met 4 verschillende sheetmasks van het Koreaanse merk Erborian. Drie sheetmasks voor je gezicht en één voor je ogen. Het Matte Shot Mask om je er weer uitgerust uit te laten zien na een lange reis. BB Shot Mask voor een perfecte flawless gehydrateerde huid op een terrasje en Bamboo Shot Mask om je huid een mega hydratatieboost te geven na een dag zonnebaden op het strand.

Rosebud Salve Tropical Ambrosia Lip Balm
Heel raar, maar mijn lippen verbranden altijd als ik op vakantie ben. En ik smeer ze toch echt in met een speciale lippenbalm met SPF35 van Clinique. Verder zorg ik dat ze zacht en soepel blijven met bijvoorbeeld deze lippenbalm met kokos en mango. Brengt je gelijk in ’s zomerse stemming 🙂

Matis Hyalushot-Eyes
Dat vele knijpen in de zon met je ogen is niet goed voor je. Daarom kunnen ook die wel wat extra verzorging gebruiken. Droogtelijntjes worden ooit rimpels helaas. De oogmaskers van Matis zijn super fijn want ze zijn zowel voor onder als boven je oog!

La Biosthetique Soleil Shampooing
Je haar krijg het ook te verduren van het strand, zee en chloor. Een dodelijke combi voor vooral blondi’s als ik. Sinds kort gebruik ik de producten van La Biosthetique voor m’n haar. Heel fijn! Deze Soleil Shampooing verzorgt je haar, maakt het zacht (niet té) en beschermt het tegen uitdrogen zodat je niet in ‘la Douce France’ met een bos stro op je hoofd loopt ?

NARS Multiple Copacabana
Ik gebruik de laatste tijd vrij veel make-up van NARS. Een heel mooi merk. Deze multi-functionele stick voor ogen, lippen, wangen gebruik ik vaak voor extra glans op m’n jukbeenderen in de zomer. Dat vind ik altijd extra mooi op een bruine huid. Ik heb de kleur Copacabana, een favoriet. Wel moet ik goed uitkijken waar ik deze romige stick aanbreng, zodat het niet mijn oogrimpels extra benadrukt.

NARS Blush Orgasm
Om m’n bruine gebronsde huid wat meer te accentueren gebruik ik ’s zomers de all-time favorite blush van NARS: orgasm. Een peachy roze blush met goudkleurige deeltjes. Geeft echt zo’n mooie gloed op je gezicht!

NARS Greek Holiday Lip Glos
Als finishing touch voor m’n make-up gebruik ik een lipgloss van NARS. Een peachy en sprankelende kleur, prachtig effect samen met de blush! Ook een hele fijne lipgloss kleur voor over je lipstick.

Laura Mercier- tinted moisturizer SPF30
Foundation gebruik ik ’s zomers niet, maar wel een getinte dagcrème van Laura Mercier (3C1 Fawn). Het geeft een beetje meer warmte in m’n gezicht en maakt ‘m wat egaler. Ik vind het daarnaast super fijn dat ie een SPF30 heeft zodat ik gelijk een beetje beschermd ben tegen de zon als ik buiten loop of fiets. Want op ’t strand gebruik ik natuurlijk gewoon een zonnebrandcrème.

Nagellak- Karolin van Loon
En tot slot gebruik ik op m’n nagels de allermooiste nagellak wat mij betreft van dit moment: Bleue Cendré (06) van sieradenontwerpster Karolin van Loon.

Zo dat is heel wat he?! Laat je het mij weten als je nog een fijne tip voor mij hebt? Liefs!

Deel deze blog: