Zijdezachte voeten met Lavido

Het wordt komende week super mooi weer! Dat betekent niet alleen een zwierige zomerjurk, maar ook blote voeten in je slippers of sandalen. En die voeten verdienen ook wat aandacht. Een gezellig lakje op je nagels en een goede verzorging zijn natuurlijk een must! Niks zo erg als onverzorgde voeten, zegt deze vrouw met een enorme voetenfobie. Ik heb een geweldige voetencrème ontdekt van Lavido. Ik vertel je er graag meer over en het leuke is: je kunt ‘m ook nog eens winnen!

Over Lavido
Een paar weken terug vertelde ik je al over m’n nieuwe ontdekking: Lavido. Een super fijn skincare merk uit Israël! De producten bevatten hoogwaardige, natuurlijke en plantaardige ingrediënten, zijn dermatologisch getest, puur, zonder schadelijke stoffen, vegan, organic en niet op dieren getest. Lavido heeft zowel gezichts-als lichaamsverzorging. Vorige keer vertelde ik je over mijn mega fijne dagverzorging, dit keer deel ik weer een topper van Lavido met je: de Thera Intensive Foot Cream.

Thera Intensive Foot Cream
Deze voetencrème van Lavido is ultra-hydraterend om gebarsten hielen en droge voeten te voorkomen en te herstellen. Daarnaast vermindert en voorkomt het ook nog eens een nare zweetvoetgeur. Het is een rijke crème, een beetje balsemachtig, die echt mega zacht is voor je voeten, lekker ruikt en je voeten mooi soepel maakt. De voetencrème trekt snel in, zodat je snel met je mooi verzorgde voeten in je slippertjes kunt schieten.

Ik vertelde je vorige keer al dat Lavido zich voor mij kenmerkt door extreme zachtheid en heerlijke geurbeleving. En dat geldt ook weer voor deze voetencrème. Je voeten worden er echt zijdezacht van! Voetjevrijen gegarandeerd ? Deze crème is niet voor niks door Marie Claire uitgeroepen tot beste voetcrème ooit voor droge, gebarsten en zere voeten.

De Thera Intensive Foot Cream is onder andere te koop via de website van Lavido.

Winactie
In samenwerking met Lavido mag ik één voetencrème (t.w.v. 31 euro) weggeven aan m’n volgers. Hoe maak jij kans om te winnen?

Heb jij aan deze 3 voorwaarden voldaan, dan maak je kans om de voetencrème van Lavido te winnen. Meedoen met de winactie kan t/m woensdag 24 juni 2020. Op donderdagochtend 25 juni maak ik de winnaar bekend.

Deel deze blog: