Fashionable at home

Nu ik veel thuis ben, merk ik dat ik ander type kleding draag. Ik werk in principe vanuit huis en heb maar heel weinig afspraken buiten de deur. Dat heeft ook zo z’n invloed op wat ik draag. Het moet gemakkelijk zitten, maar ook een beetje leuk eruit zien. Ik deel mijn tips met je om je thuis toch een beetje fashionable te voelen en kleden. Op de foto’s draag ik outfits van Rubia Boutique.

Op mijn werkdagen probeer ik er toch netjes uit te zien. Ook al werk ik vanuit huis. Ik heb ook vaak vergaderingen via Teams, dus moet de bovenkant er in ieder geval netjes en leuk uitzien ? Een mooie blouse of trui is dan een must. Deze blouse van Leon & Harper vind ik echt zo leuk! Subtiel met een koperkleurig ruitje, maar toch helemaal hip. Een mooie cashmere trui is eigenlijk ook altijd goed. Leuke ketting van bijvoorbeeld I am Jai erbij en ze kunnen weer lekker naar je loeren vanaf de andere kant van je scherm ?

Je kan mij wel uittekenen in een jeans trouwens. Maar als ik veel met de kids in de weer ben, is dat gewoon praktisch. De broeken van Closed vind ik geweldig. Eenmaal een jeans van Closed geprobeerd en je bent verkocht. Persoonlijk vind ik dat deze broeken je vaak slanker laten lijken en een goede bibs geven. De investering waard. Op dit moment ben ik fan van de Pearl broek van Closed. Het moet wel je ding zijn, want het is een wat wijder model. Maar wen er maar alvast aan, want straks in het voorjaar zie je ook alleen maar dit model. Voor nu is de jeans er in spijker en rib. Ideaal om toch met de fashiontrend mee te doen, maar toch lekker casual voor thuis.

Als je het lastig vindt om nu je garderobe samen te stellen, ga dan gewoon voor laagjes. Koop bijvoorbeeld een mooi vest wat je met meerdere blouses kan combineren. Ook met blouses die al in je kast hangen, dan heb je toch telkens weer een nieuwe combi aan. Bovendien kan een lekker vest of leuke sweater ook gemakkelijk over je jurkjes. Er zijn ook super leuke sweaters trouwens van Gestuz met een pofmouw. Casual hip! Wat ik zelf ook leuk vind, is om blouses over truien te dragen zoals deze toffe blouse van Closed over de cashmere trui van Absolut Cashmere. Zo lekker zacht en leuk overal onder of op!

Op dit moment heb ik door de corona maar een heel klein kringetje met mensen die ik zie. Ik probeer wel eens per week een theetje of wijntje te doen met een vriendin. Gewoon omdat we het nodig hebben om even samen te lachen en te klagen ? Trek ik ook gelijk één van m’n leuke outfitjes aan, zoals dit leuke jurkje van Lollys Laundry. En overdag draag ik ‘m met deze mooie rode sweater van Closed.  Nooit gedacht dat ik rood nog eens zo leuk zou gaan vinden. De oversized jas van Samsoe and Samsoe vind ik namelijk ook echt helemaal geweldig!

Ik vind het oprecht heel erg voor de horeca dat ze weer dicht zijn. Wat zitten er veel mensen in zak en as. Om ze te steunen, bestellen we af en toe in het weekend bij lokale restaurants onder het motto van ‘alle beetjes helpen’. En op die manier hebben wij ook een nog een gezellige avond. Fluf ik mij een beetje op en hebben we een datenight (vreselijke term) at home. Trek ik wel weer gewoon diezelfde sweater aan hoor, maar dan wel met een andere rok van Second Female. Een super makkelijke rok trouwens. Hij staat ook zo mooi met de breisels van Drykorn. En je kan ‘m ook maar alvast in huis hebben voor de Kerst ?.

Ik probeer toch echt wat vaker te gaan wandelen nu ik zoveel thuis zit. Goed voor m’n humeur en voor m’n lijf. Anders kom ik amper buiten. Daar heb ik natuurlijk een fijne winterjas voor nodig. Je moet er de hele winter mee doen, dus hij moet er leuk uitzien, overal bij kunnen en warm zijn! En met deze super leuke jas van Dante6 sta ik maar wat graag bij het schoolplein, doe ik mijn dagelijkse wandelingetjes met de kids of ga ik een boodschapje doen. Wat ik ook heel handig vind aan deze jas trouwens, is dat het een kort model is. Daar spring je zo mee in de auto. Zit lekkerder dan een lange jas. Leuke shawl van Drykorn erbij en je ziet er toch hip uit.

Tot slot heb ik ook echt weleens een offday en loop ik op zondag ook gewoon in jogginpak ofzo. Maar verder probeer ik mij toch leuk te kleden en op te maken, want ik voel mij gewoon zelf vaak beter als ik er leuk uitzie. En dat is in deze knotsgekke tijden heel belangrijk, jezelf goed voelen. Bovendien verdient m’n vriend het ook om naar iets gezelligs te kijken. Houd moed meiden, kom er gezond doorheen en trek iets leuks aan! Neem maar eens een kijkje op de website van Rubia Boutique!

Deel deze blog: