Fijn product: Formula 15 Perricone MD

Eigenlijk had ik geen idee wat dit product deed, het voelde gewoon super lekker aan op mijn huid toen ik eens een sample probeerde. Alle belangrijke gepatenteerde ingrediënten van Perricone MD zitten erin. Alpha Lipoic Acid voor het verminderen van rimpels en verkleinen van poriën, DMAE voor het liften van de huid en andere antioxidanten als vitamine E. Net als de overige producten van Perricone MD is dit product vrij van parabenen.

Ik gebruik dit product ’s ochtends als een soort serum onder de Face Finishing Moisturizer van Perricone MD. Het ruikt een beetje als een dokterscrème en heeft een luchtige, dunne textuur. Je hebt er weinig van nodig, het smeert goed uit. Ik masseer het altijd op mijn huid en het trekt direct in. Je krijgt er een glad en stralend gezicht van, zoals het product ook beloofd. Waarom het product Formula 15 heet, is mij onbekend. Verwar het ook niet met Formule W 🙂

Het product zit in een rookglas flesje en heeft een pompje. Het enige wat onhandig is, is als het flesje bijna op is je het restje er niet uit krijgt. Ik zet ‘m dan op zijn kop en haal het er dan met een wattenstaafje uit. Op die manier doe je er nog een tijdje mee.

De producten van Perricone MD zijn te koop via Babassu.nl en Mysc.nl

Deel deze blog: