Mimi et Toi kettingen

Met een voorliefde voor fotografie, mode en sieraden heeft ontwerpster Mirjam van Dijk (bijnaam Mimi) in 2009 Mimi et Toi opgericht. Ze maakt alle kettinkjes zelf. Daardoor is elk sieraad uniek. Naast kettingen zijn er ook armbanden, oorbellen en ringen. Niet alleen in gold plated, maar ook zilverkleurig.

Stoer, edgy, rock
Voor deze kettingen geldt: één is geen. Het leukste is juist als je er meerdere bij elkaar draagt. De meest simpele outfit pimp je op die manier op. De kettinkjes zijn stoer, edgy en bohemien. Een hele groep kettinkjes bij elkaar geven je outfit een rock & roll-effect!
Zelf draag ik op de foto: Arrow S, Boheme en Wishbone Star Gold. Op de andere foto zie je welke sieraden van het Nederlandse merk ik nog graag wil hebben!

Sieraden met een verhaal
Elk sieraad is uniek en reflecteert wat de ontwerpster op dat moment inspireert. Ze laat zich bijvoorbeeld graag inspireren door Parijs (wie niet?!). Natuurlijke en exotische materialen van over de hele wereld worden voor de sieraden gebruikt.

De kettinkjes blijven hartstikke mooi. De Wishbone Star heb ik bijvoorbeeld al twee jaar. Mocht je kettinkje na verloop van tijd toch wat donkerder of doffer worden, poets ‘m dan op met Brasso koperglans. Glimt ie weer als nieuw!

Mimi online
Mirjam’s liefde voor fotografie is terug te zien in de foto’s op Instagram. Mooie foto’s en inspiratie om de kettinkjes op een coole manier te combineren. En op Facebook zag ik zelfs rokjes en canvas tassen voorbij komen van dit merk. Ik houd mij aanbevolen! Ook de preview voor de collectie van 2016 ziet er super uit. Kortom: kijk eens op de website. Op de sale pagina staan ook nog leuke items te koop!

Deel deze blog: