Franse apotheek skincare

Eerder al deelde ik wat beautytoppers uit Frankrijk. Vandaag deel ik er nog 3 met je. En wat ik vorige keer vergat te vertellen, deze producten zijn allemaal vriendelijk voor je portemonnee! Moet je natuurlijk niet met een hele waslijst aankomen zoals ik…

Caudalie eau de beauté
Deze beautyelixer is te vergelijken met de Evian gezichtsspray. Het verschil is wel dat deze spray je huid ook verzorgt. De spray heeft een lekkere kruidige geur. Ik geef toe; ik moest er even aan wennen. Pepermunt en rozemarijn overheersen namelijk. De geur doet mij een beetje aan de sauna denken. Daarnaast bevat de spray een geurencombi van oranjebloesem, rozen en druiven.

De spray is bedoeld om je huid te verfrissen, hydrateren en je make-up te fixeren. Je kunt ‘m dus op een gereinigde huid aanbrengen voor je dagcrème of je gebruikt ‘m juist als finishing touch nadat je je make-up hebt aangebracht. Oneway or another…ik vind het allebei fijn! Caudalie belooft je een stralende en glanzende huid met verfijnde poriën. De eerste twee kloppen, dat van de verfijnde poriën ervaar ik zelf wat minder. Geeft niks, ik vind het gewoon een fijn product! Helemaal als het warm weer is of je ergens werkt waar een vrije droge lucht is van de airco.

Caudalie

Klorane Dry Shampoo with oat milk
Eerlijk gezegd had ik nog nooit een droogshampoo geprobeerd. Maar wat is dat een topproduct! Ik begrijp de hysterie wel. Niet alleen stelt deze poederspray een wasbeurt uit, hij geeft je haar ook nog eens volume. Je sprayt ‘m gewoon ’s ochtends door je hele haar, vooral bij de aanzet. Je laat het even intrekken en gaat er daarna met je handen doorheen. Met een borstel heb ik persoonlijk het idee dat ik het eruit kam en m’n haar weer inzakt. Echt een aanrader! Fijner dan haarlak want die maakt je haar vaak plakkerig.

Biafine

Biafine
Biafine is eigenlijk een crème voor brandwonden. Het lijkt een beetje op Homeoplasmine, waar ik in één van mijn vorige blogs aandacht aan besteedde.  Een soort SOS crème die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Biafine helpt namelijk ook nog eens tegen droge plekken en puistjes. Door veel beautylovers en visagisten wordt de crème gebruikt om je huid een boost te geven. Je gebruikt ‘m dan als een soort nachtmasker.  Een dikke laag van deze witte crème op je gezicht en je wordt met een zacht huidje wakker.

Spaar jezelf een trip naar Frankrijk uit en kijk op de online apothekerssites voor deze fijne producten!

Deel deze blog: