Fris & fruitig met Payot

Dat frambozen goed voor je zijn, is algemeen bekend. Ze bevatten anti-oxidanten, vitamine C en zijn rijk aan vezels. Daardoor word je immuunsysteem versterkt en het is daarnaast ook goed voor hart en bloedvaten. Kortom: at je ze nog niet, dan moet je dat zeker snel doen!

Payot verwerkte deze rode rakkers in hun nieuwste gezichtspeelings en ik mocht ze testen!

 

Gommage Douceur Framboise
Deze gel-in-olie peeling is een verrassend product! Toen ik de tube met pitjescombi van frambozen, cranberry en zwarte bessen zag, was ik bang voor een grove scrub. Maar niets is minder waar. Als je de roze substantie uit de tube haalt, is het een soort stroperige gel. Maar zodra je de peeling op je gezicht aanbrengt en goed masseert over je gezicht, verandert ie in een olie. De pitjes zijn dan ook opgelost. Als je daarna je vingertoppen nat maakt en verder je huid masseert, ontstaat een witte romige melkachtige textuur. Deze spoel je af met lauwwarm water en je huid voelt daarna echt heel zacht en fris aan. Bovendien ruik je heerlijk naar framboos.

Waarom is peelen/ exfoliëren ook alweer zo goed voor je huid?
Regelmatig exfoliëren is goed voor je huid. Je dode huidcellen worden verwijderd, waardoor je een gladde en egale huid krijgt. Je huidstructuur verbetert en het voorkomt onzuiverheden. Daarnaast vermindert het ook nog eens pigmentvlekken. Framboos in huidverzorging heeft een kalmerend effect en zorgt voor het stimuleren van celvernieuwing.

Peeling Oxygénant Dépolluant
Dit peelende masker heeft een diep reinigende werking en is geschikt voor alle huidtypen. Je brengt een dunne laag van de roze gelachtige substantie aan op een gereinigde, vochtige huid. Zodra je de substantie aanbrengt op je huid, verandert ie in een soort wit schuim (zuurstofbolletjes). Dat voelt een beetje kietelend aan. Het duurt ongeveer 3 minuten voordat het schuim vervliegt op je huid. Daarna spoel je je gezicht af met lauwwarm water. Het geeft een schoon en fris gevoel. De werking van het witte schuim is een verbeterde zuurstoftoevoer en het activeren van de doorbloeding voor een gladde en stralende huid.

Mijn ervaring?
Gommage Douceur Framboise vind ik echt een heel fijn product! Vanwege de olie waarin het verandert en het zorgt echt voor een mega zacht huidje.

Meer informatie over deze nieuwe producten van Payot vind je op http://www.payot.com/NL/nl/producten/gezichtsverzorging

Deel deze blog: