Gestyld door Kelly Huisman

Afgelopen vrijdag was ik bij Van Dijk in Waalwijk en werd ik gestyld door Kelly Huisman. Kelly is styliste en docent bij de Styleschool Bydanie. Ze stylt onder andere Chantal Janzen en Renate Gerschtanowitz.

IMG_20160312_143956

Voor wie Van Dijk in Waalwijk niet kent: het is echt een shoppingwalhalla! Van Selected Femme, Maison Scotch, Closed, IRO tot aan Zoe Karssen, Pomandere, Isabel Marant Étoile en Rough Rugs. En dan heb ik het nog geen eens over de uitgebreide schoenencollectie die er is. Pfff, je bent er wel even zoet.

“Ga jij maar los”, zei ik tegen Kelly. “Kijk jij maar wat het beste bij mij past”. En hop daar ging ze door de winkel met een rek. Toen ze even later terugkwam, schoot ik in de lach. Alles op het rek was ook mijn eigen smaak. “Draag je weleens streepjes? Daar vind ik je namelijk echt een type voor”. Ik schoot hard in de lach. Mijn kast hangt er namelijk vol mee….

De drie leukste sets staan op de foto. Een lederen broek is toch echt wel een musthave voor mijn kledingkast. Ik heb ‘m nog niet. Niet dat ik ‘m niet wil, maar ik vind het zo duur. Maar nu ik deze fantastische zwarte broek van By Malene Birger aanhad, moet ik Kelly helemaal gelijk geven. Wat een fantastische broek! Toch maar eens spaarzegels nemen bij de Albert Heijn….wie weet komt die broek er dan toch een keer. En het was liefde op het eerste gezicht met het tasje van Rough Rugs 🙂

Set 1
Gestreept shirt- Pomandere
Blauw jasje- IRO
Zwarte lederen broek- By Malene Birger
Tas- Rough Rugs

Set 2
Boy Friend t-shirt- Zoe Karssen
Grijze spijkerbroek- Closed
Tas- Rough Rugs

Set 3
Licht blauwe blouse en tas- Rika
Zwarte lederen broek- By Malene Birger

 

Deel deze blog: