Ontspanning en verwennerij bij Skins by Masha

Een keer in de 6 à 8 weken ga ik naar schoonheidssalon Skins by Masha in Roosendaal. Heerlijk vind ik het! Als ik het geld had, ging ik elke week. Schoonheidsspecialiste Masha van Meer werkt met het merk Dermalogica. Een heel fijn merk gericht op huidverbetering van de individuele behoeften van de huid. Masha heeft er enorm veel verstand van en weet dan ook altijd precies wat mijn huid nodig heeft. En dat is nogal wat!

Reiniging en peeling
Uiteraard krijg ik altijd een dubbele reiniging en peeling. De peeling met melkzuur vind ik echt fantastisch! Deze peeling zorgt voor een goede hydratatie en stimuleert de aanmaak van hyaluron en collageen. En masseren kan Masha als geen ander! Waar we beginnen met druk kletsen, komt daar altijd het punt dat ik ‘mijn klep’ houd. Heerlijk even wegdromen met een fijn muziekje op de achtergrond.

Maskers
Het mooie van Dermalogica is dat je de producten kunt mengen en combineren. Ik krijg dan ook twee maskers op mijn gezicht, een tegen de roodheid en een die werkt op anti-aging. Het ruikt altijd mega lekker! Terwijl ik daar met een lekkere havermoutpap op mijn gezicht lig, masseert Masha altijd mijn voeten. Ze is echt de enige die aan mijn voeten mag komen. Ik heb namelijk een enorme voetenfobie!

Iontofrese apparaat
Masha werkt onder andere met de Beauty Angel, waar ik al eens eerder over schreef, en het Iontofrese apparaat. Door middel van een zwakke elektrische lading worden op die manier werkstoffen dieper door de huid geleid. Zo heb je meer en langer resultaat.

Echt een aanrader
Ik vind Skins by Masha echt een aanrader! Wat een ontspanning en verwennerij! Het fijne vind ik dat je ook ’s avonds terecht kunt, de behandeling niet altijd hetzelfde is, Masha kijkt wat mijn huid op dat moment nodig heeft en ze openstaat voor nieuwe apparatuur en technieken. En wat ik zelf ook belangrijk vind, ze is echt een visitekaartje voor haar salon.

 

Wil jij ook zo’n fijne gezichtsbehandeling, speciaal afgestemd op jouw huid? Kijk dan op de website van Skins by Masha.

Deel deze blog: