Getest: Skin Fitness by Perris Swiss Laboratory

Een paar weken terug ontving ik de huidverzorgingsproducten van Skin Fitness by Perris. Een mooi merk. Vrij van onder andere huidonvriendelijke ingrediënten, parabenen, synthetische stoffen en siliconen. De producten van Perris bestaan voor mimaal 95% uit natuurlijke ingrediënten en zijn hypoallergeen. Ze stimuleren celvernieuwing en de aanmaak van collageen. Welke vrouw wil dat nu niet?!

Peeling
De peeling is echt een pareltje in de huidverzorgingslijn van Perris! Deze is er in vier soorten, voor elk huidtype. Soft voor de gevoelige huid, Medium voor de normaal tot gemengde huid, Purifying voor een onzuivere huid (ook geschikt voor mannen) en Lightening voor een huid met hyperpegmentatie.

Lift Anti-Aging Peeling Soft
Omdat ik een vrij gevoelige huid heb met couperose op mijn wangen, gebruik ik de Soft peeling. Het is de bedoeling dat je deze peeling dagelijks gebruikt voor het beste resultaat. Bij voorkeur in de ochtend. Dit product verbetert je huid (egaler), verstevigt en maakt de huid voller. Je kunt het in combinatie met elk ander huidverzorgingsmerk gebruiken. Het is een lekker ruikende olie-achtige substantie met fijne korrels uit rozenbottels. En je mag ‘m zelfs gebruiken rondom je ogen!

De eerste week merkte ik nog weinig resultaat. Maar na een paar weken ben ik echt heel enthousiast over dit product. Je huid krijgt echt een boost en het maakt je huid daadwerkelijk steviger en voller. Ik merk dat het beste bij mijn wangen. Omdat ik op mijn voorhoofd wat rimpeltjes heb, sta ik daar elke ochtend als een gek op te scrubben 🙂

Beauty Micellar Water Make-up remover
Na de peeling gebruik ik de make-up remover. Ook al spoel je de peeling namelijk af met water, er blijven altijd wel wat fijne korreltjes achter op je gezicht. Je huid voelt na de peeling en make-up remover echt zijdezacht aan. De make-up remover reinigt niet alleen, maar beschermt en hydrateert ook gelijk je huid. Je kunt ‘m als make-up remover gebruiken voor je ogen en gezicht, maar ook als een lotion na je gebruikelijke reiniging bijvoorbeeld als je veel make-up draagt.

Active Anti-Aging Eye Cream
De oogcrème heeft een luchtige, fijne textuur en zit in een handig pompje. De oogcrème werkt vocht afdrijvend, liftend, verstevigend en gaat rimpels en donkere kringen tegen. Je kunt de crème ook rondom je lippen aanbrengen.

Zowel de make-up remover als de oogcrème zijn oogheelkundig getest. Alle producten zijn geschikt voor elk huidtype, met name ook voor de gevoelige huid.

Active anti-aging face cream en Mask Serum
De Skin Fitness lijn bestaat ook nog uit een dag-en nachtcrème en een mask serum. Deze producten heb ik nog niet getest, maar klinken ook veel belovend.

Over het merk
Skin Fitness by Perris maakt deel uit van het moederbedrijf Perris Group. Een familiebedrijf opgericht in 1981 door de Italiaan Michele Perris. In het goudkleurige logo van Perris zitten 4 P’s, een P voor elke telg van de familie. Het hoofdkantoor zit in Monaco en in Zwitserland hebben ze een eigen fabriek waar alle producten ontwikkeld worden. Alle producten zijn klinisch getest in een onafhankelijk laboratorium en hebben een certificaat gekregen.

Inmiddels worden de producten wereldwijd verkocht. Naast huidverzorgingsproducten vallen er ook luxe parfums onder het assortiment van Perris: Parfums Houbigant , Perris Monte Carlo Fragrance Collection en Corso Como.

Je koopt de producten van Perris bij de luxere parfumeriezaken en schoonheidssalons. Of bestel ze via de website.

Deel deze blog: