Happy feet met espadrilles

Al jaren zijn espadrilles hot, maar deze zomer kun je echt niet meer zonder! Ze zijn er te kust en te keur. Met hak, zonder hak, open hiel, open teen, met franjes, veters, ronde neus, puntige neus, met pailletten, in het leer, suède of canvas. Het maakt niet uit, de keuze is reuze. Ik zocht de leukste voor je uit. De platte versie vind ik zelf het leukst!

Asos
Ik ben echt fan van de espadrilles van het merk Soludos, te koop bij Asos. Vooral de twee verschillende printjes per voet. Echt super leuk!

Zalando
Was ik twee jaar terug nog verliefd op de espadrilles van Chanel, dit jaar zijn dat die van Karl Lagerfeld! Zijn hoofd in het logo, té leuk! Zalando heeft echt een leuk aanbod aan espadrilles dit jaar. Die van Gwen Stefani en Proenza Schouler zijn echt tof!

Mayke
Tijdens mijn bezoekje aan Mayke in Oisterwijk zag ik een enorm aanbod aan espadrilles. Die van Isabel Marant en Kanna vond ik het leukst. De atzec print bij Isabel Marant en de suède bij Kanna. Hebben die handel!

Omoda
Omdat ik zelf van de poedertinten ben, vind ik de espadrilles van Fred de la Bretoniere erg leuk! Mooie kleuren, in leer en suède. Omoda heeft een ruim aanbod.

Combineer ze onder een lange rok of jurk, of onder een leuke driekwart jeans. Shop dit comfy schoentje voor het voorjaar en zomer!

Deel deze blog: