Mijn favo beautyproducten

Ik krijg regelmatig de vraag wat mijn favoriete beautyproducten zijn. Ga er maar eens voor zitten want het is nog best veel! Het wisselt natuurlijk nog weleens, omdat ik graag van alles uitprobeer en voor mijn blog met mooie merken in aanraking kom. Ik vind het belangrijk dat de producten zacht zijn voor mijn huid, hydrateren, anti-aging werken en goede ingrediënten bevatten. Dit zijn mijn favorieten op dit moment.

Beauty Micellar Water van Skin Fitness by Perris
Deze make-up remover reinigt niet alleen, maar beschermt en hydrateert ook gelijk je huid. Ik gebruik ‘m voordat ik mijn dag- en nachtverzorging aanbreng. Je huid wordt er super zacht van.

Daily Microfoliant van Dermalogica
Dit is een milde exfoliant die je dagelijks kunt gebruiken. Het is een poeder gebaseerd op rijstextracten. In aanraking met water wordt het een schuimende substantie. Ik gebruik ‘m een paar keer per week in de ochtend.

Algenist Vitamine C Serum
De Vitamine C in dit product helpt fijne lijntjes en pigmentvlekken verminderen. Daarnaast hydrateert en kalmeert het serum. Echt een topproduct voor onder mijn moisturizer.

Influxions Cleansing Mousse van Clephar
Een frisse en romige reiniger. Het schuimt lekker en je huid voelt daarna fris en schoon aan. Daarna make-up remover en mijn huid is klaar voor verzorging.

Cell Recovery Cream van Hannah
Een crème die met name geschikt is voor de vochtarme huid. Het is een voedende crème die ook verzorgt. Omdat de crème wat voller en stugger is, gebruik ik ‘m ’s avonds en alleen in de winter.

Gentle Sooting Booster van Dermalogica
Na mijn zwangerschap kreeg ik wat couperose op mijn wangen en neus. Deze booster zorgt ervoor dat het minder wordt. Het heeft alleen effect als je het product elke dag gebruikt, dus dat doe ik dan ook maar trouw.

Face Finishing Moisturizer van Perricone MD
Deze moisturizer is geschikt voor elk huidtype en bestrijdt de eerste tekenen van veroudering, zoals het verlies van vitaliteit en het ontstaan van fijne lijntjes. De parabeen-vrije crème is een lichtgewicht, vochtregulerende crème die je zowel overdag als ‘s avonds kunt gebruiken.

Performance Eye Lift van Clephar
Zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruik ik de oogcrème van Clephar. Het is een beetje een gelcrème. Erg fijn! De oogcrème hydrateert, gaat donkere kringen tegen, lift en werkt anti-aging.

No make-up skincare van Perricone MD
Om mijn gezicht te egaliseren, gebruik ik het No Foundation Foundation Serum. Dit product gebruikt je na je dagcrème. Het bevat neuropeptiden dus helpt ook nog eens om rimpels en poriën te verkleinen. Het serum smeert goed uit en is vrij transparant. Het egaliseert en matteert de huid.

Zo, het duurt even voordat je mij bent. Maar dan heb je ook wat 🙂

Deel deze blog: