Leuk merk: Zusss

Basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Dat is het lifestylemerk Zusss. Bekend van de leuke kussens, opbergmanden, shawls, thee, handdoeken, tassen, een eigen kinderlijn en nog veel meer leuke accessoires. Kortom: zowel leuk voor jezelf, je dochter als je huis!

Wat bijna 8 jaar terug startte als een hobby voor de zussen Sietske en Femke, is inmiddels uitgegroeid tot een goed lopend bedrijf. Maar liefst 400 dealers, voornamelijk in Nederland, verkopen de collectie van Zusss. Je kent vast en zeker wel een leuke winkel bij jou in de buurt die de verzorgingslijn, papierwaren, armbanden of keukentextiel verkoopt. En anders kun je ook terecht bij Loods 5 of in de webshop.

Het bedrijf loopt hartstikke goed. Ze zijn zeer actief op social media en inmiddels is het team uitgebreid met 14 enthousiaste meiden.

Twee keer per jaar brengt Zusss een nieuwe collectie uit. Op verzoek van de fans zijn er dit seizoen dekbedovertrekken. Ook is er een eigen Zusss zonnebril, een beautycase van stoer imitatieleer en is er een zomers plaid die je mee kunt nemen naar een picknick of festival. Waar je dit voorjaar ook echt niet onderuit kunt, is de rugtas. Terug van weggeweest!

Waarom je Zusss met 3 S-en schrijft? Omdat Sietske en Femke thuis met 3 zussen zijn. Zus Liesbeth hoort er ook bij, ook al werkt ze niet in het bedrijf. Hoe lief!

De droom van Sietkste en Femke? Het gezellige team en de verkooppunten behouden, nog wat te groeien en vooral dat mensen nog altijd blij worden van de producten die zij ontwerpen! Bekijk de hele collectie op de webshop van Zusss.

Deel deze blog: