Hippe merken

Anine Bing, Sicerely Jules en Bella Dahl. Drie merken die hot zijn dit voorjaar en je eigenlijk in je kast MOET hebben!

Anine Bing
Ik was al verliefd op de té gekke zwarte laarsjes met gouden en zilveren studs. Maar de sieraden en kleding van dit toffe, Amerikaanse merk zijn ook echt super mooi. Je ziet het vaak in modebladen en op Instagram voorbij komen. De kleding en accessoires zijn stijlvol, luxe en niet gericht op trends. Anine Bing poseert vaak zelf op Instagram en het is ook nog eens een knappe verschijning. Je koopt haar kleding, tassen, schoenen en sieraden onder andere in de webshop.

Bella Dahl
Niet de zus van Sophie of het nichtje van Roald, maar een hip merk uit Los Angeles. In eerste instantie lijken het vrij gewone blouses, maar de stof is echt super zacht! Menig celeb zoals Heidi Klum en it-girls Gigi Hadid en Olivia Palermo lopen erin. De blouses zijn niet goedkoop, maar je moet er dan ook wat voor over hebben om er hip bij te lopen:-) Te koop bij Littlesoho.com en Rubia.nu.

Sincerely Jules
Julie Sarinana startte in 2009 haar blog Sincerely Jules om al haar gedachten, inspiraties, stijl en alles wat ze leuk vindt te delen met anderen. Ze post dagelijks haar outfits, reizen en andere leuke dingen uit haar leven. En dat leven oogt jaloersmakend, evenals haar eigen stijltje. Inmiddels heeft Jules ook haar eigen kledinglijn. Onder andere te koop bij Rockinitems.com.

Deel deze blog: