Mask Serum Eclat de Beauté: een 4 in 1 product

Eens in de zoveel tijd ontdek ik weer eens een pareltje! Dit keer is dat het Mask Serum Eclat de Beauté van Skin Fitness by Perris Swiss Laboratory. Een heel mooi product dat anti-aging werkt, hydrateert en herstelt.

Eerder al testte ik de peeling, de make-up remover en oogcrème. Super fijn! En dit is ook weer een heel bijzonder product.

Het is namelijk een 4 in 1 product! Ten eerste kun je ‘m een paar keer week als masker gebruiken. Je brengt een dikke laag aan op je gereinigde huid, laat het 10 minuten zitten en spoelt het daarna af met lauwwarm water. Ook kun je ‘m laten zitten en er vervolgens mee slapen als intensieve nachtverzorging. Dit kun je bijvoorbeeld een keer per week doen om je huid een boost te geven.

Daarnaast kun je het product als serum gebruiken onder je dagverzorging. Omdat de crème vrij vol is, heb je echt maar een heel dun laagje nodig. Het zorgt dan voor het plumping effect en vult de rimpeltjes op 🙂 Tot slot kun het product mengen met je foundation voor een eclat de beauté effect.

Kortom: een multifunctioneel product in slechts één pot. En wat voor een pot! Ik kwam nog niet eerder zo’n handige, hygiënische verpakking tegen. Je drukt op de uiteinden en de crème komt er gedoseerd uit. Niet meer met je vingers in een pot en dus geen kans dat er bacteriën in komen of goede ingrediënten vervliegen.

Je huid is na gebruik van dit product echt super zacht, beter gehydrateerd en je ziet er heerlijk uitgerust uit 🙂

Over het merk
De producten van Skin Fitness by Perris bestaan voor mimaal 95% uit natuurlijke ingrediënten en zijn hypoallergeen. Ze stimuleren celvernieuwing en de aanmaak van collageen. En ze zijn vrij van onder andere huidonvriendelijke ingrediënten, parabenen, synthetische stoffen en siliconen. Lees hier meer over het merk en de andere producten die ik testte.

Deel deze blog: