Intense hydratatie met Medik8 Hydr8 B5 Intense

Medik 8 introduceerde kort geleden een nieuw product: Hydr8 B5 Intense. Zoals ze zelf zeggen hun meest krachtige, hydraterende serum tot nu toe. Ik mocht deze paarse dorstlesser voor je huid uitproberen en vertel je er graag meer over.

Het nieuwe serum van Medik8 is geschikt voor alle huidtypes en gericht op intense hydratatie van de huid door een 3-voudige werking. Het stimuleert de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur in de huid, het voorkomt de afbraak ervan en geeft langdurige hydratatie.

Het Hydr8 B5 Intense serum bevat naast vochtbinder hyaluronzuur ook actieve ingrediënten als vitamine B5 die naast hydratatie ook de beschermende functie van je huid herstelt, saskatoon bessen die boordevol antioxidanten (en voorkomt afbraak van hyaluronzuur) zitten en de paarse kleur van het serum bevatten. En tot slot natuurlijke vochtinbrengende factoren (NMF’s) die vocht aan zich binden en zorgen dat de huid de juiste ph-balans behoudt.

Ik gebruik het serum meestal ’s ochtends en ’s avonds op een gereinigde huid. Een paar druppeltjes met het pipetje is genoeg voor je gezicht en hals. Het is een lichtgewicht geurloos serum dat vrij snel in je huid trekt. Daarna breng ik mijn dag-of nachtverzorging aan.

Het resultaat is een zachte, soepele en goed gehydrateerde huid. Maar door al die vochtbinders had ik ook niet anders verwacht! Mijn huid is absoluut niet meer droog of trekkerig. Fijne lijntjes lijken zelfs wat verzacht. Ik vind het een super fijn serum. Deze gaat helemaal op, tot de laatste druppel! Maar eerlijk gezegd had ik ook niet anders verwacht van Medik8 want ik vind het een heel fijn merk.

Over Medik8
Medik8 is een van oorsprong Engels merk wat wereldwijd verkocht wordt en zich sterk richt op huidverbetering. De producten van Medik8 bevatten hoogwaardige ingrediënten en sterk geconcentreerde werkstoffen. Medik8 wordt verkocht door dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Eerder al schreef ik meerdere reviews van Medik8 producten.

Meer informatie over het Hydr8 B5 Intense serum en andere producten van Medik8 vind je op de website.

Deel deze blog: