Starskin Vip cream de la crème

Geef je huid een Vip treatment met het nieuwste sheetmask van Starskin: Starskin Vip Cream de la Crème Instantly Recovering Face Mask. Dat is een mond vol voor een sheetmask met hetzelfde effect als een halve pot anti-aging crème op je huid. Ik vertel je er meer over!

Het sheetmask bestaat uit twee delen. De binnenkant van het masker is doordrenkt met een geconcentreerde, luxe crème. De buitenkant van het masker vormt een soort schild waardoor voedingsstoffen beter opgenomen worden en het masker effectiever werkt dan het aanbrengen van een gewone crème. Het Starskin sheetmask bevat onder andere shea boter dat de huid voedt en herstelt en tomaat (ja je lees het goed, maar je ruikt het niet…) dat de huidcellen van binnenuit herstelt.

Hoe gebruik je het?
Eerst reinig je goed je gezicht. Daarna haal je het masker uit de verpakking. Het masker zit verpakt in doorzichtig folie. Zodra je dit opent, kun je het sheetmask eruit halen. Dit masker is in twee delen. Van elk deel verwijder je het witte plastic. Eerst plaats je de onderkant van het masker op je gezicht met de sterrenkant aan de buitenkant en het crèmige deel op je gezicht. Daarna leg je het bovenste deel van het masker op je gezicht. Dat heeft een klein beetje overlap met de onderkant. Daarna laat je het masker 15 tot 20 minuten op je gezicht zitten. Na die tijd verwijder je het masker en masseer je de rest van de crème in je huid. Je spoelt het dus niet af, maar gaat er lekker mee slapen.

Het masker was bij mij vrij snel ingetrokken. Mijn huid had de extra verzorging dus blijkbaar hard nodig. De volgende ochtend had ik een super zacht en gevoed huidje. Heel erg lekker!

Het Starskin Vip cream de la crème Instantly Recovering mask is onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: