Smile met Faby nagellak

Faby heeft een nieuwe lente-zomer collectie nagellakjes. Deze nieuwe collectie bestaat uit 6 kleuren nagellak en heet Smile. En je gaat vanzelf glimlachen als je deze vrolijke kleurtjes ziet. Van energiek rood, speels fuchsia tot aan nude. Helemaal passend bij de nagellaktrends voor lente/ zomer 2019: roze, rood en wit. Daar komt nog een hele opvallende trend bij, namelijk doorzichtige nagels maar daarover een andere keer meer.

Voor wie Faby niet kent, dit Italiaanse merk is 100% vegan, cruelty free (dus niet getest op dieren) en 10 free. Dat laatste betekent dat de lakjes vrij zijn van de 10 meest schadelijke stoffen.Dit keer ga ik eens voor felle kleuren van Faby. Met een zonnetje op Ibiza op dit moment (ja, zit ik nu!) past dat er wel goed bij. Fabylicious is een felrode kleur. Een klassieker waar je altijd goed mee zit. Felicita staat voor fuchsia. Mooi matching bij het zomerse roze in de mode.

De nagellak van Faby lakt fijn door het brede borsteltje en is vrijwel streeploos. Een pré voor nagellak wat mij betreft. De lak dekt goed, eigenlijk al na één keer maar ik breng sowieso altijd twee laagjes aan. Daarnaast zorgt de nagellak voor mooie glans, ook al breng je geen topcoat aan. Al adviseer ik bij deze nagellak wel een topcoat te gebruiken, want zonder blijft de nagellak ongeveer 3 dagen goed zitten totdat de eerste butsjes verschijnen. Een flesje bevat 15 ml, dus je doet er lekker lang mee!

Naast de twee kleuren die ik testte heeft Faby ook nog een vrolijke roze kleur, wit, lila en levendig paars in de Smile-collectie. En Faby heeft nog zoveel meer mooie kleurtjes nagellak! Je koopt ze onder andere  via fabyshop.be.

 

Deel deze blog: