Intense hydratatie met Starskin Orglamic Pink Cactus

Het moet toch allemaal niet gekker worden qua ingrediënten in skincare. Starskin komt met cactusvijgzaadolie. Ze verwerkten dit in hun nieuwste lijn: Orglamic Pink Cactus. Ik vertel je er meer over!

Volgens Starskin is cactusvijgzaadolie een kostbare olie die intens hydraterend is, vol zit met vitamine E, onverzadigde vetten én meer super antioxidanten bevat dan elke andere plant op aarde. Het is één van de krachtigste, natuurlijke anti-aging oliën voor een gezonde, stralende huid. Van deze lijn zijn er 3 producten; het Pink Cactus Mask, Serum Mist en Pudding. En ik testte ze uit.

Pink Cactus Mask
Het Pink Cactus Mask is een 2 staps olie sheetmask. Het is een masker voor intense hydratie op basis van cactusvijgzaadolie en johannesbrood. Allereerst scheur je het gedeelte met de olie eraf en breng je 3 à 4 druppels olie aan op je gereinigde huid. Daarna haal je het sheetmask uit de verpakking en legt dit doordrenkte serum op basis van natuurlijke ingrediënten op je gezicht.

Het is de bedoeling dat je het 15 min op je gezicht laat zitten, maar ik heb het er zeker een half uur opgelaten. Het masker was namelijk vrij nat dus het kon nog makkelijk langer blijven zitten. Het is niet de bedoeling dat je het masker afspoelt. Het restant masseer je in je gezicht, net zoals de rest van de olie. De andere ochtend voelde mijn huid echt mega goed gehydrateerd aan! Dit masker doet dus wat ie belooft en ik ben toch al zo dol op sheetmaks ?

Pink Cactus Serum Mist
De Serum Mist is een hydratatie booster voor je huid. Het is een 2 fasen serum spray met een roze en een wit deel. Het is de bedoeling dat je de flacon goed schud voor gebruik. Dan wordt de substantie roze. Als je ‘m op je gezicht sprayt, moet je je ogen wel dicht houden. Het product ruikt lekker zoetig en trekt snel in. Je kunt de serum mist op meerdere manieren gebruiken. Onder je dagcrème om het effect van je crème nog meer te vergroten, over je make-up voor extra fixatie of gedurende de hele dag om je huid een blijvende hydratatie boost te geven.

Pink Cactus Pudding
De Pink Cactus Pudding is een dag- en nachtcrème op basis van cactusvijgzaadolie en hyaluronzuur. De naam doet het al vermoeden; het is een puddingachtige substantie voor je huid. De crème smeert heel fijn uit. Je huid voelt lekker zacht en goed gehydrateerd aan.

Wat ik ervan vind?
Het sheetmask vind ik heel fijn, het geeft echt intense hydratatie. De pudding dag- en nachtcrème is lekker maar zou ik zelf niet perse aanschaffen. Dan heb ik op dit moment wel lekkerdere crèmes voor mijn huid (bijvoorbeeld de Vernix Caseosa Cream van Pascaud) . De Serum Mist lijkt mij fijn in de zomer, om m’n huid voortdurend te verkoelen en te hydrateren.

Deze producten uit de Orglamic Pink Cactus lijn van Starskin zijn onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: